Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10643,6%3,14
  • DOLAR

    32,20% 0,00
  • EURO

    35,07% 0,22
  • GRAM ALTIN

    2535,25% 1,40
  • Ç. ALTIN

    4002,98% 0,00

Yardımlar, Deprem Bölgesine Ulaştırılıyor Gelen Kutusu

Yardımlar, Deprem Bölgesine Ulaştırılıyor Gelen Kutusu

Manisa Valiliği koordinasyonunda, Manisalı vatandaşların kurduğu gönül köprüsüyle depremzedeler için toplanan ayni yardımlar, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından deprem bölgesine ulaştırıldı.

Yardımlar, Deprem Bölgesine Ulaştırılıyor Gelen Kutusu

MANİSA - Manisa Valiliği koordinasyonunda, Manisalı vatandaşların kurduğu gönül köprüsüyle depremzedeler için toplanan ayni yardımlar, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından deprem bölgesine ulaştırıldı.

Ülkemizi derinden sarsan deprem felaketinin ardından, devlet ve millet el ele vererek depremin yaralarını sarmak için büyük çaba gösteriliyor. Bu kapsamda, afet bölgelerinde başlatılan arama kurtarma çalışmalarının yanı sıra, tüm yurtta depremzedelerin temel ihtiyaçlarının karşılanabilmesi için adeta seferberlik ilan edildi.  Manisa’da da Valilik koordinasyonunda, Atatürk Spor Salonu’nda sivil toplum kuruluşları ve vatandaşların desteğiyle battaniye, elektrikli ısıtıcı, büyük ve küçük tüp, powerbank, ayakkabı, polar, içlik, yağmurluk, panço, su, ekmek ve hazır gıda gibi temel ihtiyaçlar toplanarak ulaştırıldı.

Manisalılara Teşekkür Etti

Zor günler yaşadığımız bu günlerde sergilenen bu birlik ve beraberlik nedeniyle Manisalılara teşekkür eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Yüreklerimizi yakan depremin ardından tüm Türkiye, yaraları sarmak için tek yürek oldu. Deprem bölgesindeki vatandaşlarımız için Atatürk Spor Salonu'nda toplanan yardımlar, hemşerilerimiz ile birlikte Büyükşehir ve MASKİ personellerimiz tarafından özveriyle gece gündüz tasnif ediliyor ve deprem bölgesine gönderiliyor. Gönüllü olarak çalışan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum” dedi.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor