Şakir SARIÇAY


Sidas Yayıncılık iki bilim alanında 'Ulusal Yayınevi

Sidas Yayıncılık iki bilim alanında 'Ulusal Yayınevi


Sidas Yayıncılık iki bilim alanında 'Ulusal Yayınevi

Sidas Medya 23 yıldır sürdürdüğü yayıncılık faaliyetlerine devam ediyor. Özellikle yayınladığı Mühendislik kitapları ve dergileri ile adından söz ettiriyor.

Sidas Medya Gıda, Ziraat ve kimya mühendisliği alanında yayınladığı kitaplar ile “Mühendislik Temel Alanı’nda” (Kod 91) yaklaşık 15 yıldır Ulusal yayınevi statüsünü taşıyor. Son yıllarda bilim insanlarımızın yazdığı eserleri e kitap olarak da yayınlıyor.

Sidas Medya 23 yıllık geçmişinde yayınladığı tıp, eczacılık ve veterinerlik konusundaki kitapları ile de 2023 yılı itibariyle “Sağlık Bilimleri Temel Alanı’nda” (Kod 101) da 'Ulusal Yayınevi' statüsü kazandı.

İki bilim alanında Ulusal Yayınevi statüsündeyiz diyen Sidas Medya Genel Yayın Yönetmeni Şakir Sarıçay: “Yükseköğretim Genel Kurulu’nun kararı gereğince Yayınevimiz hem Mühendislik Bilimi, hem Sağlık Bilimi alanında Ulusal Yayınevi statüsü taşımaktadır Her iki alanda da bilim insanlarımızın değerli eserlerini yayınlıyoruz. Uluslararası Yayınevi' olma konusundaki çalışmalarımız ise devam etmektedir.”dedi. Sidas Medya Yayıncılık’ın yayınlanan kitaplarına www.gidakitaplari.com web sitesinden ulaşılmaktadır.