Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Saruhanlı'da Konteyner Evlerin İmalathanesi Üretime Başladı

Saruhanlı

Saruhanlı’da önde gelen inşaat firmalarından Karaoğlu İnşaat, yeni bir sektöre giriş yaparak Saruhanlı-Manisa Karayolu üzerine Prefabrik-Konteyner üretimi için fabrika kurdu.

SARUHANLI - Saruhanlı’da önde gelen inşaat firmalarından Karaoğlu İnşaat, yeni bir sektöre giriş yaparak Saruhanlı-Manisa Karayolu üzerine Prefabrik-Konteyner üretimi için fabrika kurdu.

Uzun yıllardır Manisa’nın çeşitli bölgelerinde konut, iş yerleri ve devlet işleriyle inşaat sektöründe ön planda olan Karaoğlu İnşaat, şimdi de bölgenin önemli bir ihtiyacına cevap vererek Saruhanlı-Manisa Karayolu üzerine Prefabrik-Konteyner yapılarının üretildiği fabrika kurdu.

Firma, böylelikle hem istihdama katkı sağlıyor, hem de deprem bölgesi olan şehrimizin ve bölgenin önemli bir ihtiyacına cevap veriyor.

-SEKTÖR DE 40 YILI AŞKIN DENEYİM-

Karaoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Kara konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Şirketimiz Manisa Merkezli olup, 2. kuşak olarak faaliyetlerine devam etmektedir. Şirketimiz yaklaşık olarak 40 yılı aşkın bir süreçte Manisa ilimizde İnşaat sektöründe varlığı mevcuttur. İstihdama katkı olarak İnşaat-Emlak-Otomotiv - Prefabrik & Konteyner Ev yapım, Uygulama, Satış işlemleri ile faaliyette olan Şirketimiz, Her daim Ülkesinin ve milletinin yanında yer alarak gerektiği takdirde 7/24 hizmet anlayışına göre faaliyetlerine devam etmektedir. 2020 yılı Eylül ayı içerisinde Bünyesinde Konteynir Evlerin imalat ve satış işini Saruhanlı Manisa Karayolu üzerinde hayata geçirmiştir. Yaklaşık 10 personel ile İstihdama katkı sunan Konteyner Ev imalathanemiz, Milletimize kaliteli yaşam ortamlarını yapıp teslimatını yapmayı amaçlamıştır. İmalathane olarak faaliyette olan Fabrikamız, gerektiği anda Kamu Otoritelerinin Talimatları gereği 7/24 çalışma esasına göre acil durumlarda: deprem, sel, heyelan, göç vs talimatlara göre imalat ve uygulama işlerini yapabilecek kapasiteye ve donanıma sahiptir. huzurlu ve refah bir Ülkemiz için var olan gücümüzle her daim devletimizin ve milletimizin hizmetindeyiz."



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor