Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10400,48%-0,77
  • DOLAR

    32,23% 0,16
  • EURO

    34,95% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2408,44% -0,66
  • Ç. ALTIN

    3892,16% 0,21

Manisa Celal Bayar Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden ?Diplomasi Konferansları?

Manisa Celal Bayar Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden ?Diplomasi Konferansları?

Manisa Celal Bayar Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü ve MCBÜ Uluslararası İlişkiler Kulübü´nün iş birliğinde başlatılan ?Diplomasi Konferansları? kapsamında, 21 Şubat 2018 tarihinde Malta Fah

MANİSA - Manisa Celal Bayar Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü ve MCBÜ Uluslararası İlişkiler Kulübü´nün iş birliğinde başlatılan ?Diplomasi Konferansları? kapsamında, 21 Şubat 2018 tarihinde Malta Fahri Konsolosu Av. Ahmet Çalık öğrenciler ve akademik personel ile buluştu. Çalık, ´´1963 Tarihli Konsolosluk ilişkilerine Dair Uluslararası Viyana Konvansiyonu´na Göre Tarihsel ve Hukuksal Çerçevede Fahri Konsolosluk´´ başlıklı bir konferans verdi. Ahmet Çalık öğrenciler tarafından ilgiyle dinlenen konferansında; konsolosluk kavramı, görev ve yetki alanları, uluslararası ilişkilerde konsoloslukların önemi ve kendisinin bu konudaki deneyimlerini anlattı.

?Diplomasi Konferansları?nın ikincisinde, 28 Şubat 2018 tarihinde Güney Afrika Cumhuriyeti Fahri Konsolosu ve İşadamı Tamer Taşkın konuk edildi. ´´Potansiyel Kıta Afrika´´ konulu konferansına geçmeden önce girişimcilikle ilgili bir sunum yapan Tamer Taşkın, iş hayatındaki deneyimlerini aktardı. Tamer Taşkın ´´Potansiyel Kıta Afrika´´ konulu sunumunda, Afrika ile ilgili bilinmeyen veya yanlış bilinen gerçekleri ve Afrika  kıtasının  Türkiye ekonomisi  için  ne tür potansiyeller  barındırdığını çeşitli veriler ve görsellerle vurguladı. Soru-cevap kısmının ardından, Tamer Taşkın´a teşekkür belgesi takdim edildi.

 



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor