Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10082,8%1,69
  • DOLAR

    32,44% 0,12
  • EURO

    34,75% -0,05
  • GRAM ALTIN

    2427,94% -0,28
  • Ç. ALTIN

    3907,21% 0,00

Genç Çiftin Nikahını Başkan Ergün Kıydı

Genç Çiftin Nikahını Başkan Ergün Kıydı

Manisa’nın tanınmış isimlerinden Başkaya ve Vardarer ailelerinin evlatları Burçin ve Dilaver, düzenlenen törenle hayatlarını birleştirdi.

SARUHANLI - Manisa’nın tanınmış isimlerinden Başkaya ve Vardarer ailelerinin evlatları Burçin ve Dilaver, düzenlenen törenle hayatlarını birleştirdi. Genç çiftin nikah akdini gerçekleştiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

Vardarer ailesinin oğlu Dilaver Vardarer ve Başkaya ailesinin kızı Burçin Başkaya, düzenlenen törenle hayatlarını birleştirdi. Saruhan Otel’de gerçekleştirilen törene Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, iş ve sanayi dünyasından Manisa’nın önde gelen isimleri ile Vardarer ve Başkaya ailelerinin yakınları, akrabaları, dostları ve arkadaşları katıldı. Evlilikte esas olanın saygı ve sevgi olduğuna dikkat çeken Başkan Ergün, “Evlenmede asıl olan aile birliğinin ömür boyu mutluluk içinde korunmasıdır. Mutluluk karşılıklı sevgi, saygıya bağlıdır. İyi günleriniz olduğu kadar, kötü ve sıkıntılı günleriniz de olacak. Size düşen görev birbirinize destek olmanızdır. Bugün yüzünüzden okunan bu mutluluğun bir ömür boyu devam etmesini diliyorum. İnşallah şahitlerin huzurunda kurduğunuz bu aile, vatanına, milletine hayırlı evlatlarla çoğalıp büyüyecek. Sevginin sabır, sevginin sadakat, sevginin emek olduğunu hiçbir zaman unutmayın diyor ve size ömür boyu mutluluklar dilerken sizi yetiştiren her iki aileyi de kutluyorum. Allah mesut etsin” dedi. Atılan imzaların ardından Başkan Ergün, evlilik cüzdanını geline teslim ederken, çifte ömür boyu mutluluklar diledi.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor