Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10400,48%-0,77
  • DOLAR

    32,23% 0,16
  • EURO

    34,95% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2408,44% -0,66
  • Ç. ALTIN

    3892,16% 0,21

Başkan Bilgin Minik Öğrencileri Sevindirdi

Başkan Bilgin Minik Öğrencileri Sevindirdi

Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, Develi mahallesindeki Doğan Sarıtabak Anasınıfı'nı ziyaret ederek öğrencilere, satranç takımı ve futbol topu hediye etti.

SARUHANLI - Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, Develi mahallesindeki Doğan Sarıtabak Anasınıfı'nı ziyaret ederek öğrencilere, satranç takımı ve futbol topu hediye etti.

Başkan Bilgin, Başkan Yardımcısı Hüseyin Baysal ile birlikte Develi mahallesinde ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Mahalledeki temasları sırasında Doğan Sarıtabak Anasınıfını ziyaret eden Bilgin, minik öğrencilere çeşitli hediyeler verdi ve onlarla bir süre sohbet etti.

Öğrencilere derslerine iyi çalışmaları için nasihat eden Bilgin, ilçenin eğitim seviyesinin yükseltilmesi noktasında sadece öğrenci, öğretmen ve velilerin değil herkesin üzerine düşen görevi özveriyle yerine getirmesi gerektiğini belirterek şöyle dedi;

“Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin araştırıp sorgulama yeteneğine sahip, bilgi üretebilen ve bilimsel gelişmeleri takip edebilen bireyler olarak yetiştirilmesinden yanayız.  Bu yıl ki eğitim öğretim döneminin bir önceki yıldan daha verimli ve başarılı geçmesi hepimizin ortak temennisidir. Bu bakımdan tüm öğrencilerimize iyi dersler diliyor, öğretmenlerimizin başarılı nesiller yetiştireceğine yürekten inanıyorum"

Başkan Bilgin, okuldaki incelemelerinin ardında Mahallede bir kahvehaneye geçerek Muhtar Hüseyin Özsavran ve vatandaşlarla sohbet edip çay içti.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor