MANİSA - Manisa´da görev yaptığı özel bir hastanenin acil servisinin önünde çay içerken başına cam tabla düşmesi sonucu yaralanan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Ulviye Uzar, camın düştüğü binayla ilgili dava açacağını söyledi. 
Dün gece saatlerinde Manisa´nın Şehzadeler ilçesine bağlı Sakarya Mahallesi´nde bulunan Manisa Özel 8 Eylül Hastanesi acil servisi önünde çay içtiği sırada başına cam tabla düşen Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Ulviye Uzar´ın sağlık durumu iyiye gidiyor. Uzar´ın sağlık durumuyla ilgili son bilgileri veren ameliyatını gerçekleştiren Beyin ve Sinir Cerrahı Op. Dr. Ömer Emre Yağlı, ?Ne yazık ki karşı binamızdaki teras kattan cam pencereden ayrılıyor önce başka bir cisme ondan sonra da o sırada çalışmakta olan doktor hanımın başına geliyor. Gerçekten çok üzücü ve sıkıntılı bir olay. Doktor hanım ne yazık ki sağ göz kapağının hemen üzerinden başlayıp alnında saçlı derisinin tamamını kaplayan, alın bölgesinin tamamını kaplayan çok ciddi bir kesisi var. Yüzde çok ciddi kesileri var. Şükür bir beyin kanamasıyla, beynin kendi dokusuyla bir zedelenmeyle karşılaşmadık. Sadece alın bölgesinde frontal kemikte bir zedelenmemiz var. Kemiği zedeleyecek kadar sert bir çarpma ortaya çıkmış. Tabi beyin sarsıntısı geçirdik. Ama bu ciddi bir kanamaya yol açmadı. Sevindirici olan tarafı. Dün gece itibariyle kozmetik sorunların daha fazla artmaması için ameliyathanede bu kesilerimizi, yaralarımızı kemiği de kapsayan onarım için müdahalemizi gerçekleştirdik. Şimdi de takibimize devam ediyoruz. Şu an hayati tehlikemiz yok ancak tabi takibe ihtiyacımız var hala? dedi.

Dava açacak
Başına cam tablanın parçalarının çarpması sonucu yaralanan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Ulviye Uzar ise çok talihsiz bir olay yaşadığını belirterek, sorumlulara dava açacağını söyledi. Uzar, ?Çok talihsiz bir olay. Aslında görünmez kaza deniyor ama görünür bir kaza. Binanın camlarının sağlam yapılmamış olması, daha önce de aynı şekilde bir aracın üzerine cam düşmüş. O yüzden çok üzüntülüyüm. Ben olmasam başka birisi de olabilirdi. Ölebilirdi. Çok rahat ben de ölebilirdim. Çok ciddi bir kaza geçirdim. Çok sağ olsun arkadaşlarım bana çok hızlı müdahale ettiler. Çok titiz davrandılar. Şu an iyiyim. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Başkaları benim gibi zarar görmesin. Ben bu kadarla kurtuldum. Ne gerekiyorsa o yapılsın diye gereğini yapacağım? diye konuştu.

?Yarın taburcu olacak?
Uzar´ın sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Hastane Başhekimi ve Cildiye Uzmanı Dr. Hasan Hemmati ise ?Gece saat 11 sıralarında Manisa´da büyük bir rüzgar vardı. Fırtınadan dolayı binadan camların bir tanesi yere doğru rüzgardan dolayı fırlıyor. Yere çarptıktan sonra bizim orada doktor arkadaşlar, hemşireler, diğer personeller orada oturuyormuş. O sırada cam parçaları yerden fırlayarak Dr. Ulviye hanımın alın bölgesinde kemiğe kadar ortalama 10 santimetre kesiği var. Hatta kemiğin üstündeki periyot zarına kadar gelmiş. Sağ üst kapak ve vücudun diğer bölgelerinde yüzeysel sıyrıklar cilt altı kesi mevcut. Doktor hanımı Allah bize bağışladı. Daha önce de sorunla karşılaşmıştık. Aynı binanın çatısı bizim ambulansın üzerine düşmüştü. Ambulansta hasar meydana gelmişti. Beyin cerrahımız Emre bey hemen ameliyata almış. Bakımlar yapılıyor. Estetik dikişler atılıyor. Gereken tetkik sonucu herhangi bir sıkıntısı yok. Yarın taburcu olur. 5 gün sonra da yüzeysel dikişler alınacaktır? şeklinde konuştu.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.



ormanlık alanda başına siyah çöp poşeti geçirilmiş halde bulunmuştu.

Esrarengiz ölümün perde arkası!

Lüks aracı çarpan paralı otopark görevlileri, hava yastıkları açılan aracı sahibine de saatler sonra gösterdiler.

Vale 7 milyonluk aracı kullanılamayacak hale getirdi

GÖKHAN KOYUNLU CHP İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAY OLDUĞUNU AÇIKLADI

GÖKHAN KOYUNLU CHP İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAY OLDUĞUNU AÇIKLADI

Gördes ilçesindeki Esnaf ve Sanatkârlar Odası, üyeleri ve yakınlarının katılımıyla İstanbul’un tarihi ve kültürel değerlerini kapsayan kapsamlı bir gezi düzenledi.

GÖRDES ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASI’NDAN İSTANBUL’A KÜLTÜR GEZİSİ

Başkan Cıllı’dan Kendin Yap Atölyesine Ziyaret

Başkan Cıllı’dan Kendin Yap Atölyesine Ziyaret

Emekli polis C.Ç. (69), arazi meselesi nedeniyle husumetli olduğu kuzeni Bahittin Çakır'ı (76) tabancayla vurarak öldürdü.

Emekli Polis Kuzenini Vurdu

Serdar Arslan'ın cinayetiyle ilgili hazırlanan iddianamede 3 sanık için ağırlaştırılmış müebbet talep edildi.

Cinayet İddianamesi: 3 Sanığa Müebbet İstemi

Mersin'de anne kızı vuran kayınbirader, yurt dışına kaçma hazırlığında yakalandı.

Anne ve Kızı Cinayeti: Zanlı Yakalandı

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası temmuz ayı meclis toplantısı Yunusemre ilçesindeki bir otelde gerçekleştirildi.

Manisa TSO’dan yatırımcılara teşvik çağrısı

Akhisar ilçesinde üzerinde 294 sentetik ecza hapı ile yakalanan şüpheli tutuklandı.

Uyuşturucu haplarla yakalanan şüpheli tutuklandı

Sarıgöl ilçesinde 2025 yılı üzüm üretim sezonuna ilişkin rekolte tahmin çalışmaları yapıldı.

Sarıgöl’de 2025 yılı üzüm rekolte çalışmaları yapıldı

Turgutlu Belediyesi tarafından Selvilitepe Mahallesinde yapımı devam eden Mimar Ferdi Zeyrek Spor Kompleksi'nde çalışmalar aralıksız sürüyor.

Turgutlu Belediyesi Mimar Ferdi Zeyrek Spor Kompleksi'nde sona yaklaşıldı

Mevcut sondajın veriminin düşmesi üzerine başlatılan çalışmada, saniyede 8 litre su verimine sahip yeni bir kuyu açıldı.

Yeni sondaj sayesinde mahallenin su sorunu çözüldü

Kocaeli’de 44 yaşındaki Serdar Arslan, kaybolduktan sonra cesedi bağ evinde gömülü olarak bulunmuştu.

Bağ evinde öldürülmüştü: Kan donduran cinayetini satır satır anlattı!

Ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi, devrilen traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.

Ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi traktörün altına kaldı

Kütahya’nın Simav ilçesine bağlı Kuşu Beldesinde, Kuşu Belediyesi tarafından yapılan sosyal konutlar yapılan görkemli bir törenle açıldı.

SİMAV KUŞU BELEDİYESİ’NİN YAPTIĞI SOSYAL KONUTLAR TÖRENLE AÇILDI

ormanlık alanda başına siyah çöp poşeti geçirilmiş halde bulunmuştu.

Esrarengiz ölümün perde arkası!

Lüks aracı çarpan paralı otopark görevlileri, hava yastıkları açılan aracı sahibine de saatler sonra gösterdiler.

Vale 7 milyonluk aracı kullanılamayacak hale getirdi

Serdar Kabaş’ın acı günü

Kalp krizi geçirip hayatını kaybeden polis memuru için tören düzenlendi

Sarıgöl'de orman yangınlarına karşı tedbirler devam ediyor

Orman yangınında yaralanan Kader Dereli'nin tedavisi yoğun bakımda sürüyor

Müdür Öztürk dualarla görevine veda etti

Denizlili orman şehitleri son yolculuklarına uğurlandı

Kaymakam Güldoğan, Salihli basınını unutmadı

Başkan Balaban'ın acı günü

Üç günlük damat kumar borcu yüzünden takılarla birlikte kayboldu

Hayrunnisa Gül'ün çantası, İngiltere kralıyla sohbeti gölgede bıraktı

Bakan Memişoğlu açıkladı: 10 milyon kişinin ölçümü yapıldı, yüzde 70'i fazla kilolu

Elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüne ilişkin davada sanık sayısı arttı

Saruhanlı'da 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü

Kula’da 15 Temmuz Şehitleri dualarla anıldı

Manisa'da 15 Temmuz şehitleri dualarla anıldı

Manisalı 15 Temmuz gazisi o geceyi anlattı

Memur-Sen'den 15 Temmuz vurgusu

Saruhanlı’da orman yangınlarına karşı önlem ziyaretleri

Manisa'da 'Paranın doğduğu kent' UNESCO listesinde

Kırkağaç'ta 38. dönem uzman erbaşlar yemin etti

Serdar Kabaş’ın acı günü

Kalp krizi geçirip hayatını kaybeden polis memuru için tören düzenlendi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 25.10.2017 08:11:17 652 0

Tarih: 25.10.2017 08:11 Güncelleme: 25.10.2017 08:11
Haberi Sesli Oku
30.07.2025 16:56:00