Yemyeşil bir Yunusemre için çalışmalar sürüyor
Yunusemre Belediyesi, vatandaşların daha güzel ve temiz bir şehirde yaşaması amacıyla ilçedeki park ve bahçelerde bakım, onarım ve temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, "Yunusemre’de yaşam temiz ve güzel olacak" dedi.
İlçedeki park ve bahçe bakım çalışması başlatan Yunusemre Belediyesi, çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında, 75. Yıl Mahallesi’nde Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ortak bir çalışma yürütüyor. Bu kapsamda oyun gruplarında tamir ve bakım yapılırken; kaldırımlarda ot temizliği, çim biçme, ağaç budama ve genel temizlik faaliyetleri de gerçekleştiriliyor. Yaz ayları boyunca sürmesi planlanan çalışmalar her gün farklı bir mahallede uygulanacak. Çalışmaları yakından takip eden Başkan Balaban, yürütülen faaliyete ilişkin bilgi verdi.

‘Yunusemre temiz ve güzel olacak’
Başkan Balaban açıklamasında, "Park ve Bahçeler ile Temizlik İşleri Müdürlüklerimizin hafta başından bu yana yürüttüğü ortak çalışma 75. Yıl Mahalle’mizde devam ediyor. Yaz boyunca her gün farklı bir mahallede ekiplerimiz görev yapacak. Önce park ve bahçeler ekibimiz otları temizleyip ağaçları budayacak, ardından temizlik işleri ekiplerimiz genel temizliği gerçekleştirecek. Böylece temiz bir Yunusemre, temiz bir yaşam mümkün olacak. Yaz sıcağında büyük bir özveriyle çalışan tüm idari personelimize ve saha ekiplerimize teşekkür ediyorum. Herkesin emeğine sağlık. Yunusemre’de yaşam temiz ve güzel olacak" ifadelerini kullandı.



Trafik kazası: 1 ölü

Yunusemre Belediyesi Esnaf Birimi’nden Bakkallar Odası’na Ziyaret

Tıra çarpan otomobilde 4 kişi yaralandı

Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü suçlulara göz açtırmıyor

Avukatlardan cübbeyle araç tanıtımı yapan galericiye suç duyurusu

“BASININ SORUNLARINI ELBİRLİĞİ İLE ÇÖZECEĞİZ”

KÖPRÜBAŞI’NDA KASIM AYINDA ÇİLEK BEREKETİ

Saruhanlı'da vefat...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a MCBÜ'de ‘Fahri Profesörlük' unvanı

Manisa TSO’dan yapısal reform vurgusu

Minik öğrencilere tasarruf ve tutumluluk eğitimi verildi

Salihli'de Galatasaray Taraftarlar Derneği açıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Türkiye olarak yeni bir eşikteyiz"

ESRA ÖZTÜRK BEN DEĞİL MÜZİK SOUNDUM DEĞİŞTİ

Pembe umut, güçlü dayanışma

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Kamyon şarampole devrildi, sürücü mahsur kaldı

Yanan araç kullanılamaz hale geldi

AŞKLA AKM’NİN YOLUNU TUTTULAR

Metruk binada çıkan yangın korkuttu

Silahla patronuna saldırmıştı, 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 2.07.2025 11:01:00 988 0
Tarih: 02.07.2025 11:01 Güncelleme: 02.07.2025 11:03
Haberi Sesli Oku