Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10471,32%0,76
  • DOLAR

    32,75% 1,53
  • EURO

    35,02% 0,53
  • GRAM ALTIN

    2458,98% 2,86
  • Ç. ALTIN

    3891,52% 0,75

Bakanlardan ilk açıklamalar

Bakanlardan ilk açıklamalar

Soma ilçesinde bulunan özel sektöre ait bir kömür madeninde çıkan yangında çok sayıda işçinin dumandan etkilendiği belirtildi

Bakanlardan ilk açıklamalar

Manisa’nın Soma ilçesinde bulunan özel sektöre ait bir kömür madeninde çıkan yangında çok sayıda işçinin dumandan etkilendiği belirtildi
SOMA - İçişleri Bakanı Efkan Ala, Manisa’daki maden kazasıyla ilgili, “100’den fazla işçimizin göçük altında. Umarım çalışmalarımız sonuç verir ve arzu ettiğimiz sonuca ulaşırız” dedi.

İçişleri Bakanı Efkan Ala, İstanbul’da katıldığı bir toplantıda Manisa`nın Soma ilçesindeki bir maden ocağında meydana gelen göçük olayına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bakan Ala, “Manisa Soma maden ocağında göçük meydana geldi. 100’den fazla işçimizin göçük altında. Umarım çalışmalarımız kısa sürede sonuç verir ve arzu ettiğimiz sonuca ulaşırız” dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Manisa’daki maden faciasıyla ilgili, “Şu anda tahliye havası temiz hava verme kısmına çevrildi. Yer altına temiz hava veriliyor. Önceliğimiz işçi kardeşlerimize ulaşmamız. Rakamlarla ilgili yanıltırız tam bilgi veremiyoruz” dedi.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor