Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10449,30%0,55
  • DOLAR

    32,70% 1,33
  • EURO

    34,96% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2449,71% 2,47
  • Ç. ALTIN

    3891,52% 0,75

Alaşehir Sobran’a 3 Km’lik Dere Temizliği

Alaşehir Sobran’a 3 Km’lik Dere Temizliği

MASKİ Genel Müdürlüğü, Alaşehir ilçesi Sobran Mahallesi’nde 3 kilometre uzunluğunda dere temizlik çalışması yaparak, mahallenin en önemli sıkıntısını çözüme kavuşturdu.

SARUHANLI - MASKİ Genel Müdürlüğü, Alaşehir ilçesi Sobran Mahallesi’nde 3 kilometre uzunluğunda dere temizlik çalışması yaparak, mahallenin en önemli sıkıntısını çözüme kavuşturdu.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, yerleşim alanlarını daha güvenli hale getirmek amacıyla il genelindeki dere temizlik faaliyetlerini sürdürüyor. MASKİ ekipleri son olarak, Alaşehir ilçesine bağlı Sobran Mahallesi’nde uzun yıllardan beri sıkıntı yaşanan dere taşkın problemini ortadan kaldırdı. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından toplamda 3 kilometre uzunluğundaki dere yatağında makineli temizlik işi gerçekleştirilerek, yabancı madde ve zararlı bitkilerin sağlıklı şekilde uzaklaştırılması sağlandı.

“Artık mahallemiz daha güvenli ve temiz”

Sobran Mahalle Muhtarı Süleyman Kaygısız, “Dere, mahallemizin tam içinden geçtiği için önceki yıllarda taşkın konusunda sıkıntılar yaşıyorduk. Dere yatağının hemen 15-20 metre etrafında vatandaşlarımızın evleri var. Çok yağış olduğu zamanlarda sular buralara kadar gelebiliyordu. Şuan yapılmış olan dere temizlik çalışmasından çok memnunuz. Artık mahallemiz daha güvenli ve temiz. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz, Allah hepsinden razı olsun” dedi.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor