Ahmet AKGÖNÜLLÜ


YUTTURMAYA ÇALISMAK

Meslek hayatımda üzüntü, keder, sevinc, gurur gibi birçok şeyler yaşadım.


Meslek hayatımda üzüntü, keder, sevinc, gurur gibi birçok şeyler yaşadım. Bazılarına anlık güler geçersiniz. Bazıları ise belleginizde kalır. Derin üzüntü veya tatlı tebessümler kalır. Buna hayatta tecrübe denir. Yillar önce Banker Kastelli vardı. Bir konuşmasında tecrübeyi "HAYATTA YEDIGIN KAZIKLARIN BILEŞKESI" olarak anlatmıştı. Bir öğrencim sağlık taramasından doktorun verdiği ilacı yemekten sonra bir tane atacaksınız demesi üzerine. " ilacı nereye atacağız " demesi de aklımda kalan. Ha bir de gunumuze gelelim. Yapılan zamları geceyarisi haber siteleri veya televizyonlardan öğreniriz. Memura zamları, asgari ücret zammını Reis açıklar. Bir de çok güzel bir yalan daha var. Mesela zamları biz yapmıyoruz.

Akla ne geliyor !!! Neden seçilenler hergun zenginleşirken, seçenler fakirlesiyor. Bir kişi milletvekili seçilmek için milyonlar harcaması VATANA HIZMET ASKI ile anlatılabilir mi?

Aslında bugün enflasyonu ve zamları yazacaktım. Vazgectim. Zaten elinizdeki teknoloji aletine yazarsanız size anlativerir. Kızılayın başına veya bir kuruma atanan kayyum yüzbinlerce liralarla anlatılan maaşlar baglaniyorsa ve o kurum bir süre sonra iflas ediyorsa ne düşünürsünüz? Kızılay bizden kurban yardımı toplarsa saraylarda harcamaya hakkı var mıdır.

Kafam karıştı yaa... Sizin kafanız karışmadı mi hala.... Hayret bee