Anahtar Kelimeler: Zıraman Mahallesine Deposu

SELENDİ - MASKİ Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında Selendi’nin Zıraman Mahallesinde 5 kilometrelik altyapı çalışmalarında sona yaklaşırken proje içerisinde yer alan 50 metreküplük içme suyu deposunun montajını da yaptı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, kırsal mahallelerin refah seviyesini yükseltmeye devam ediyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen 154 Mahalle Projesi kapsamında Selendi’nin Zıraman Mahallesinde de çalışmalar hız kazandı. Mahallede 2 kilometrelik kanalizasyon, 3 kilometrelik içme suyu hattı döşeme çalışmasında ana hat döşeme işleri bitti. Zıraman’a daha sağlıklı ve kesintisiz içme suyu ulaştırmak adına projenin önemli adımlarından 50 metreküplük deponun da montajı yapıldı. Altyapı çalışmalarının ardından mahallede 12 bin metrekare kilit parke taş döşeme çalışması ile daha sağlıklı bir çevre için 5 adet foseptik imalatı yapılacak.

“Çalışmalardan çok memnunuz”

Mahalle Muhtarı Bayram Sağlam, “Çalışmalardan çok memnunuz. Eski altyapımız yenileniyor. Mahallemize yeni bir depo da kazandırıldı. Üstyapımız yapılacak. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e çok teşekkür ediyor, hizmetlerinin devamını diliyoruz” dedi.



Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 9.09.2022 18:03:00 520 0

Tarih: 09.09.2022 18:03
Haberi Sesli Oku
3.05.2025 11:04:00