SARUHANLI - Saruhanlı Ziraat Bankası Şube Müdürü Güray Tuğan,  Mahalle Muhtarlarıyla Üzüm Otel'de kahvaltı düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

Kahvaltıda, Ak Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, Saruhanlı Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Gökmen Saruhanlı Ziraat Bankası Şube Müdürü Güray Tuğan ve mahalle muhtarları katıldı.

Kahvaltıda konuşma yapan Saruhanlı Ziraat Bankası Şube Müdürü Güray Tuğan,

Saruhanlı Ziraat Bankası şubesinin 1950 yıllında kurularak 65 yıldır hizmet verdiğini ifade eden Saruhanlı Ziraat Bankası Şube Müdürü Güray Tuğan, Bankalarını Saruhanlı ekonomisine ciddi katkılar sunmaya devam ettiğini kaydetti.

Şube Müdürü Tuğan, Ziraat Bankası konusunda şu bilgileri verdi; Bankamız 1863 yılında Mithat paşa tarafından 152 yıl önce kurulmuştur. Bugün Bankamız sahibi bulunduğu 15 tane iştiraki; 23 tane ülkede şube ve temsilciliği; Almanya, Bosna – Hersek; Rusya, Kazakistan, Türkmenistan, Özbekistan ve Azerbaycan Ülkelerinde Bankası olan Ziraat Bankası dev bir Banka olma yolunda Milli bir Banka olmanın heyecan ve gururuyla hızla ilerlemektedir.

Bizim Anadolu İnsanımızın vazgeçilmez değerleri olan güven, sevgi ve saygı bu ailenin temel unsurlarıdır. Bu ailenin vazgeçilmez üyeleri ise Siz Sayın misafirlerimizsiniz. Ülke hepimizin, bu Banka hepimizin.  Yüce Allah'ın doğarken verdikleri ile övünemeyiz. Hor da göremeyiz. Allah kimini yakışıklı yaratmışsa bu kişi bu güzelliği kendi kazanmadığı için gururlanamaz. Ancak şükredebilir. Kimisini kör yaratmışsa bu kişiyi de hor göremeyiz. Bu nedenle Bizler Allah'a şükredelim ki Bu Topraklarda doğduk, Bu Büyük Milletin bir ferdi olduk. Gurur bizim işimiz değil ama Ziraat'li olduğumuz için onur duyabiliriz. Çünkü Ziraatın bir akreditif teminat mektubunu gören Yurtdışı satıcı müşterisini hiç araştırmadan malını vadeli satmaktadır. Bu onur Siz değerli Ziraat ailesinin.

Etrafınızdaki insanları Bankamıza yönlendirdiğinizi biliyorum. Banka deyince aklınıza ilk kendi Bankanızın Ziraatın adının geldiğini biliyorum.  Maaşlarınızı da bizden almaktasınız.  Mahallenizde herhangi bir işimiz olsa İlk Sizden yardım istiyoruz. Bu nedenle bu kahvaltıyı Sizlere teşekkür mahiyetli tertip ettik.  Davetimize icabet ettiğiniz için hepinize çok teşekkür eder, en derin sevgi ve selamlarımı takdim ederim.”

Manisa Ak Parti Milletvekili Selçuk Özdağ ise kısa bir konuşma yaptıktan sonra gerçekleştirdikleri toplantı nedeniyle Saruhanlı Ziraat Bankası Şube Müdürü Güray Tuğan teşekkür etti.



Saruhanlı CHP’den Gülşah Durbay için Lokma hayrı

Otomobil taş yığınına çarptı: 1 yaralı, 1 ölü!

Saruhanlı Belediyespor 5'e 1 yaptı

Saruhanlı’da intihar!..

Denetimli serbestlik 20 yıldır hayata dokunuyor

AİLE EĞİTİM DANIŞMANLIĞI ÇALIŞMASI MÜTEVELLİ'DE YAPILDI

SARUHANLI’DA VEFAT…

Kula'da asayiş ve narkotik uygulamalarında 23 kişi yakalandı

Saruhanlı’da Vefat…

Çocuklarda burun tıkanıklığı okul başarısını düşürüyor

İtfaiye aracının devrilmesi sonucu itfaiye eri yaralandı

Gülşah Durbay’ın ardından Şehzadeler Belediye Meclisi yeni başkanını seçecek

Şarampole uçan otomobilin sürücüsü yaralandı

O genç hayata tutunamadı

Ünlülere uyuşturucu operasyonu: Aleyna Tilki, Danla Bilic ve İrem Sak gözaltına alındı

Saruhanlı'da vefat...

MANİSA DEMİRCİ’DE FERDİ ZEYREK VE GÜLŞAH DURBAY İÇİN GEVREK DAĞITTI

GÜLŞAH DURBAY İÇİN DÜZENLENEN TAZİYE PROGRAMI DUALARLA TAMAMLANDI

Kafa kafaya çarpışan araçlar çıkan yangında küle döndü

Yerli Malı Haftası'na Togg damgası

Kayıp muhtarın cesedi varilde çıktı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 26.01.2015 17:07:59 1492 0
Tarih: 26.01.2015 17:07 Güncelleme: 26.01.2015 17:07
Haberi Sesli Oku