Anahtar Kelimeler: Zeytinliova’ sokakları yenilendi

Zeytinliova’nın sokakları yenilendi
İl genelinde halkın ihtiyaçlarına yönelik çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, mahallelerde üst yapı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Akhisar’a bağlı Zeytinliova Mahallesi’nde yürütülen çalışmalar kapsamında, 59 bin metrekare kilit parke taşı döşendi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisa’nın daha yaşanılabilir bir kent olması amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Şehrin dört bir yanında gerçekleştirilen çalışmalarla daha önce alt yapı çalışmaları gerçekleştirilen yıpranan, ulaşım güvenliğini tehlikeye atan yolların bakım, onarım ve yenileme çalışmaları da aralıksız olarak sürüyor. Bu kapsamda, Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’nın yürüttüğü çalışmalarla daha önce içme suyu hattı çalışmaları yapılan Zeytinliova’nın üst yapısı da yenilendi.
Çalışmalarla ilgili bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Dilek Yeltin, Zeytinliova’da ana cadde ve ara sokaklar dahil olmak üzere mahallenin yüzde 50’sinde çalışma gerçekleştirildiğini söyledi. Manisa’nın daha yaşanılabilir bir kent olması için çalıştıklarını belirten Daire Başkanı Yeltin, mahallede, Belediye’nin kendi tesislerinde kendi kaynakları ile ürettikleri 59 bin metrekarelik kilit parke döşeme çalışması yapıldığını ifade etti.

“Ferdi başkanımıza teşekkür ederiz”
Zeytinliova Mahalle Muhtarı Gülten Demir de çalışmaların çok güzel bir şekilde geçtiğini dile getirerek, “Şu anda ekipler çalışmalarını bitirmiş durumdalar. Hemen hemen bütün sokaklarımız, caddelerimiz yenilendi. Çok memnunuz. Daha önce içme suyumuzda büyük bir arıza vardı. Her sokağımızda gün içinde 10 tane patlağımız oluyordu. Sokaklarımız köstebek yuvası gibiydi. Önce alt yapı çalışmaları gerçekleştirildi. Şimdi de sokaklarımıza parke taşı döşendi. Şu anda sokaklarımız çok güzel. Ferdi Başkanımıza teşekkür ederiz. Bu çalışmalar Zeytinliova’ya güzel bir katkı oldu” ifadelerini kullandı.



Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

BAYRAM SABAHI ACIYA DÖNDÜ: 26 YAŞINDAKİ GENÇ SÜRÜCÜ HAYATINI KAYBETTİ

DÜNYA TUZA DİKKAT HAFTASI: SAĞLIĞINIZ İÇİN TUZU AZALTIN

SARUHANLI KAYMAKAMI MURATACAR'dan ANLAMLI BAYRAM ZİYARETLERİ

SARUHANLI’DA BAYRAMLAŞMA GELENEĞİ SÜRÜYOR: PROTOKOL TEK YÜREK OLDU

Katliam gibi kaza: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı’da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 111. Yılı Törenle Anıldı

Salihli’de Motosiklet Kazası: 70 Yaşındaki Sürücü Hayatını Kaybetti

Saruhanlı'da kız futbol takımı kuruldu

Saruhanlı'da soğuk hava bağlara zarar verdi

Kemal Önal Sokak Modern Görünümüne Kavuştu

Saruhanlı’da 12. Sınıf Öğrencileri İçin Anlamlı İftar Buluşması

Saruhanlı’da Engel Tanımayan Şampiyon: Muhammed Emin Çiftçi İl Birincisi Oldu

Saruhanlı’da Vefat…

Belen Yolu Projesinde Önemli Adım: 1,6 Milyar TL’lik Sözleşme İmzalandı

İstiklal Marşı’nın Kabulünün 105. Yılı Saruhanlı’da Coşkuyla Anıldı

DÜNYA BÖBREK GÜNÜ: SAĞLIKLI BÖBREKLER, SAĞLIKLI BİR YAŞAM

Saruhanlı Belediye Başkanı Ekrem Cıllı’dan 12 Mart Mesajı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 29.01.2025 13:07:00 0
Tarih: 29.01.2025 13:07 Güncelleme: 29.01.2025 13:07
Haberi Sesli Oku