SARUHANLI - Saruhanlı Belediye Meclis Üyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi´nin CHP Meclis Başkanı Zeki Bilgin Büyükbelen Mahallesi sınırları içinde yer alan ve sit alanı içerisinde bulunan Saruhanlı Belediyesi´ne ait 1026 dekarlık arazinin Saruhanlı Belediye Meclisi´nin kararı ile satışa çıkarılmasını Saruhanlı Kaymakamlığına şikâyet dilekçesi verdi.

CHP´li Zeki Bilgin, 7 CHP´li meclis üyesinin de imzasının yer aldığı Saruhanlı kaymakamlığına hitaben yazdığı şikâyet dilekçesinde şu ifadelere yer verdi;

?7 Ocak 2016 tarihinde Saruhanlı Belediyesine ait Üzüm Otelde yapılan Saruhanlı Belediye Meclis Toplantısında gündem dışı önerge ile gündeme alınan Büyükbelen Mahallesindeki 1026 dönüm SİT alanı içinde olan arazi satışından 5 CHP´li meclis üyesi cenazelerden dolayı katılamadık. Bu satış kamuoyu vicdanında infial uyandırmıştır. Kamu yararı da yoktur. Gündem dışı gelen satışla ilgili maddenin iptal edilerek tekrar meclise geri gönderilmesi ayrıca Büyükbelen halkının görüşünün alınmasının uygun olacağını düşünüyoruz.? 

Zeki Bilgin, Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı kendisinin de bulunmadığı meclis toplantısında gündem dışı gelen bu maddeyi duyarlı davranarak iptalini veya tekrar mecliste görüşülerek doğru kararı alacağına inandıklarını dile getirdi.



SARUHANLI’DA VEFAT…

SARUHANLI’DA 2025 YILI İLÇE İDARE ŞUBE BAŞKANLARI TOPLANTISI YAPILDI

Yangın felaketi

Çınaroba ikinci yarıda açıldı: 3-1

Edirne Deplasmanın Galibi Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı

Paşaköy namağlup yola devam

Develispor'dan beş yıldızlı galibiyet

Saruhanlı Devlet Hastanesinde bugün görev yapacak doktorlar

polisi yaralayan motosiklet sürücüsü tutuklandı

Kiralık evde 82 düzensiz göçmen yakalandı

Yeni yıl öncesi 6 ton sahte alkol ele geçirildi

Halk eğitim merkezleri istihdama katkı sağlıyor

Koldereli çocuklarından Başkan Durbay’a duygusal veda!

Genel Başkan Özel, Durbay ailesiyle beraber taziyeleri kabul etti

Manisa’da eğitim camiasının acı günü

eTwinning 16. Ulusal Konferansı'nda Saruhanlı'dan Büyük Başarı

Dart Yıldız Kızlar İl Birinciliği Halitpaşa’dan

Ev değil cephanelik

Ziraat Odası Başkanı Okur’dan tarım sayımı uyarısı

Tırın bir başka tıra arakadan çarptığı kazada faciadan dönüldü

Türk-Japon projesine ‘en iyi makale' ödülü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 22.01.2016 15:08:24 981 0
Tarih: 22.01.2016 15:08 Güncelleme: 22.01.2016 15:08
Haberi Sesli Oku