SARUHANLI - Cumhuriyet Halk Partisi Saruhanlı Belediye Başkan Adayı Zeki Bilgin 31 Mart yerel seçimleri için dur durak bilmeden çalışmalarını sürdürüyor.

Saruhanlı´nın tüm mahallelerinde vatandaşların mutlu ve acı günlerinde beraber olan CHP´li Bilgin, her gittiği yerde belediye başkanlığı yarışını kazanması durumundan hiçbir ayrım yapmaksızın parti rozetini bir tarafa bırakarak herkesin belediye başkanı olacağını söylediğini belirtti. 

?Zeki Bilgin belediye başkanlığını kazanması durumunda belediye çalışanlarının bazılarının işini son verecek? şeklinde toplum içerisinde dedikodu yayarak şahsımı yıpratmak istiyorlar diyen Bilgin, Kardelen Gazetesi Muhabirine şu açıklamalarda bulundu;

?Saruhanlı Belediyemizde çalışan emekçi kardeşlerim, alın terini akıtıp evinin geçimini sağlamaya, coluk/çocuğu için rızkını kazanmaya çalışıyor. Tüm kardeşlerimin Allah belediye başkanlığını bize nasip ederse hepsinin başımın üstünde yeri vardır. Kimsenin aşında, işinde gözümüz yoktur. İstediği partiye veya adaya oy atabilir, saygı duyarım. Bizim dönemimizde en az 2 bin 200 lira maaş alacaklar. Kazanılmış tüm haklarını vereceğiz. Kurumda çalışan tüm personel dilediği adaya oy atabilir, sandıkla kendi arasındadır.

Çalışan kardeşlerimize Zeki başkan gelirse hepinizi işten atacak dedikodusu yapanlar iktidar ve yerel yönetim çığırtkanlarıdır.?

-Her Kesimimden Meclis Üyelerimiz Olacak-

Belediye meclis üyelerini yazarken geniş bir yelpazede tuttuklarını, her kesime hitap etmek için irdelediklerini ifade eden CHP´li Bilgin, ?Güvenilir, Deneyimli, Başarılı Bir Hizmet İçin, eski belde belediyelerimizde çalışan emekli personellerimizden, çiftçilerimizden, esnafımızdan, her görüşten ve her kesimden meclis üyesi ekibimizle Saruhanlılı hemşehrilerimizin karşısına çıkacağız? dedi. 

-Belediyecilik Halkın Derdine, Derman Olmaktır-

Saruhanlı´da Belediyecilik hizmetinde farklı bir boyut getireceklerini belirten Bilgin, 31 Mart seçimlerinde halkımızın teveccühüyle belediye bakanı seçilmemiz durumunda, Heveslerle Değil, Hedeflerle geleceğiz, Yoksulluğun, Eşitsizliğin, Haksızlığın, İşsizliğin, Umutsuzluğun, Çaresizliğin üzerine Hep Birlikte Yürüyeceğiz. Belediyecilik halkın derdine derman olmaktır.? Şeklinde konuştu.

-Çocuklarımız Yarınlarımız- 

?Projelerimiz içinde çocuklarımızı; Yaşanabilir bir ilçe, yaşanabilir bir ülke, yaşanabilir bir dünya için çocukları yaşamın merkezine koyduk.? Diyen Bilgin şunları kaydetti; ?Bizler dünyaya çocuklarımızın gözleri ile bakabildiğimiz sürece onlara daha yaşanabilir bir dünya emanet edebileceğiz. Nasıl bir dünya kurmak istediklerini anlamak için çocuklarımızın gözünüzden bakmak çok önemlidir. Çocuklarımızı yarınlara taşımak bizim en asli görevimizdir.

Bir ülkenin geleceği için çocuk çok önemlidir. Egemenliğimizin teminatı millet; milletimizin, ilçemizin, ülkemizin teminatı yani geleceğimizin, yarınlarımızın, umutlarımızın, hayallerimizin teminatı ise sevgili çocuklarımızdır. Çocuklarımıza daha güzel, daha yaşanabilir bir Saruhanlı bırakmak onları geleceğe hazırlamak herkesin üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmesiyle mümkündür. Bu vesileyle de yarınlarımızın teminatı çocuklarımız, gençlerimiz her şeyin en iyisine, en güzeline layıktır. Gençlik merkezi, tiyatro salonu ve sinema salonunu hizmetlerine sunacağız.?



Alaşehir Belediyesi'nden merhum Ferdi Zeyrek için pilav hayrı

Besim Dutlulu'nun ilk ziyareti Ferdi Zeyrek'in mezarı oldu

Başkan Zeyrek'in ölümüyle sonuçlanan olayda 3 şüpheli tutuklandı

Manisa Belediyesi Yeni Akit ve Zekeriya Say için harekete geçti!

Bir Lokma Bin Dua: Ferdi Başkanımızın Aziz Hatırasına

Merhum Başkan Zeyrek anısına hayır yapıldı

Başkan Zeyrek’i kurtarmak için zamanla yarışıldı

SARUHANLI’DA JANDARMA TEŞKİLATININ 186. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARI

Havuzlarla ilgili korkutan gerçek

CHP Genel Başkanı Özel, Başkan Zeyrek için düzenlenen mevlide katıldı

Nehir Zeyrek’ten Tepki: ‘O adamı nasıl serbest bırakabiliyorsunuz?’

Yarbay Melih Gülova şehadetinin yıldönümünde Manisa’da anıldı

Başkan Zeyrek'in avukatından yazılı açıklama

Ferdi başkanın ailesine taziye akını devam ediyor

Ferdi Zeyrek'in ölümünde 'bilirkişi raporu' netleşiyor

Özgür Özel'den Ferdi Zeyrek’e Son Veda!..

Ferdi Zeyrek için taziye kabulüne başlandı

Binlerce Manisalı, Ferdi Başkanlarını gözyaşlarıyla uğurladı

Özgür Özel Zeyrek ailesini biran olsun yalnız bırakmadı

Belediye önüne Başkan Zeyrek’e acı veda

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 11.02.2019 17:15:52 883 0

Tarih: 11.02.2019 17:15
Haberi Sesli Oku
18.06.2025 12:38:00