- ZAFER KALKINMA AJANSI YÖNETİM KURULU 30 MİLYON TL KAYNAKLI PROJE ÇAĞRISINI GÖRÜŞTÜ 
- MANİSA VALİSİ VE ZEKA YÖNETİM KURULU BAŞKANI ERDOĞAN BEKTAŞ: 
- PARANIN BÜYÜKLÜĞÜNDEN ÖTE TETİKLEYEBİLECEĞİMİZ YATIRIM ORTAMININ BÜYÜKLÜĞÜ ÖNEMLİ”
MANİSA - Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) Yönetim Kurulu 2015 yılının 3`üncü Yönetim Kurulu Toplantısını Manisa Valisi Erdoğan Bektaş başkanlığında Manisa'da gerçekleştirdi. ZEKA Yönetim Kurulunda ajans tarafından başlatılan 30 milyon TL kaynaklı proje çağrı sürecini değerlendirdi. 
Zafer Kalkınma Ajansı'nın Yönetim Kurulu Toplantısı Manisa Anemon Otel'de gerçekleştirildi. Manisa Valisi Erdoğan Bektaş Başkanlığında yapılan toplantıya Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, Uşak Valisi Seddar Yavuz, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Afyonkarahisar İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, Uşak İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Adnan Erbil, ZEKA Genel Sekreteri Yusuf Balcı, İMİB Birim Başkanı Veli Oğuz, PGUB Birim Başkanı İskender Leblebici, PYB Birim Başkanı Erce Şengül, Manisa YDO Koordinatör Vekili Buket Turamanlar katıldı.
Toplantının açılışında konuşan Manisa Valisi ve ZEKA Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bektaş, Zafer Kalkınma Ajansının proje çağırma süreci başladı. Eğitimler devam ediyor. Gelişmeleri birazdan arkadaşlarımız anlatacak biz de izleyeceğiz. Bu proje çağrısına konu olan 30 milyon liralık bir kaynağımız var. Bunun 20 milyon lirası KOBİ'lere 10 milyon lirası da alt yapıya harcanacak. Doğrusu 4 ilin ekonomik büyüklüğünü dikkate aldığımızda 30 milyon liranın çok büyük bir para olmadığını biliyoruz. Ama belki de ajansların en büyük bütçeyle çıkılan proje çağrılarından biri olması itibarı ile bizim tarafımızdan büyük bir para bu. Bu paranın kendisinin büyüklüğünden öte bu parayla tetikleyebileceğimiz yatırım ortamının büyüklüğü önemli. Bizim paralar öyledir zaten. Yani işin tamamını yapmaya yetmezler ama bir başlangıç olurlar. Gerçekten bir niyeti, bir projeyi, bir düşünceyi tetikleyici olarak iş görürüler. Bir süre sonra bakarsınız ki gerçekten işe yaramış. Biz de bu imkanımızın dört ilin ekonomisinde işe yarar projelere harcanması umuduyla sürece devam ediyoruz. Kısaca başta söyleyeceğimiz bu gelişmeleri görüşeceğiz. Proje çağrısının sonuçlarını hep beraber gözleyeceğiz. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Vali Bektaş'ın konuşmasının ardından toplantı gündeminde yer alan ilerleme raporları, projelerle ilgili talepler, iki toplantı arası ajans faaliyetleri ve 2015 yılı Şubat ayı gelir gider cetveli basına kapalı olarak görüşüldü.



Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Pazartesi günü görev yapacak doktorlar

Saruhanlı'da vefat...

Trafik kazası: 1 ölü

Yunusemre Belediyesi Esnaf Birimi’nden Bakkallar Odası’na Ziyaret

Tıra çarpan otomobilde 4 kişi yaralandı

Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü suçlulara göz açtırmıyor

Avukatlardan cübbeyle araç tanıtımı yapan galericiye suç duyurusu

“BASININ SORUNLARINI ELBİRLİĞİ İLE ÇÖZECEĞİZ”

KÖPRÜBAŞI’NDA KASIM AYINDA ÇİLEK BEREKETİ

Saruhanlı'da vefat...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a MCBÜ'de ‘Fahri Profesörlük' unvanı

Manisa TSO’dan yapısal reform vurgusu

Minik öğrencilere tasarruf ve tutumluluk eğitimi verildi

Salihli'de Galatasaray Taraftarlar Derneği açıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Türkiye olarak yeni bir eşikteyiz"

ESRA ÖZTÜRK BEN DEĞİL MÜZİK SOUNDUM DEĞİŞTİ

Pembe umut, güçlü dayanışma

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Kamyon şarampole devrildi, sürücü mahsur kaldı

Yanan araç kullanılamaz hale geldi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 16.03.2015 09:13:39 729 0
Tarih: 16.03.2015 09:13 Güncelleme: 16.03.2015 09:13
Haberi Sesli Oku