MANİSA - AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Yunusemre İlçesi’nde depreme dayanıksız olduğu belirlenen ve geçen yıllarda yıkımı gerçekleştirilerek inşaatına başlanan Muradiye Atatürk Ayser Kani Çeliker Ortaokulu, Atatürk Ortaokulu ve Vakıfbank Türk Birliği İlkokulu’ndan incelemelerde buludu. İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici'den devam çalışmalar hakkında bilgi alan Baybatur, yapımı devam eden okullarla ilçeye yaklaşık 80 Milyon liralık yatırımla 108 yeni derslik kazandırıldığını söyledi.

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Yunusemre İlçesi’nde yapımına devam edilen okul inşaatlarında incelemelerde bulundu. Muradiye Atatürk Ayser Kani Çeliker Ortaokulu, Atatürk Ortaokulu ve Vakıfbank Türk Birliği İlkokulu inşaatlarını gezen Baybatur, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından TOKİ aracılığıyla ilçeye kazandırılan yeni okulların hem depreme dayanıklı hem de teknolojik alt yapı olarak güçlü olduğunu belirtti. Baybatur, "Ülkemiz, AK Parti ile 20 yılda büyük hizmetler kazandı. Bugün Manisa'da incelemelerde bulunduğumuz okullar ile şehrimize yaklaşık 80 Milyonluk bir yatırımla 108 yeni derslik kazandırıldı. Bu okullarımızın eğitime başlamasıyla öğrencilerimiz günümüz teknolojileriyle donatılmış, depreme dayanıklı okullarda eğitim görecekler. Bu yatırımlar, kent genelinde yaptığımız hizmetlerin sadece küçük bir kısmı. Yapılan tüm hizmetler, şehrimize, vatandaşlarımıza hayırlı, uğurlu olsun" dedi.

Milletvekili Baybatur'a ziyaretlerinde, Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici, Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Fatih Katıöz, Muradiye Mahalle Muhtarı Eyüp Han Aykıran, Atatürk Mahallesi Muhtarı Bedri Kılıç ve partili yöneticiler katıldı.



Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 30.07.2022 13:32:00 2961 0

Tarih: 30.07.2022 13:32
Haberi Sesli Oku
2.05.2025 17:05:00