MANİSA - AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Yunusemre İlçesi’nde depreme dayanıksız olduğu belirlenen ve geçen yıllarda yıkımı gerçekleştirilerek inşaatına başlanan Muradiye Atatürk Ayser Kani Çeliker Ortaokulu, Atatürk Ortaokulu ve Vakıfbank Türk Birliği İlkokulu’ndan incelemelerde buludu. İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici'den devam çalışmalar hakkında bilgi alan Baybatur, yapımı devam eden okullarla ilçeye yaklaşık 80 Milyon liralık yatırımla 108 yeni derslik kazandırıldığını söyledi.

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Yunusemre İlçesi’nde yapımına devam edilen okul inşaatlarında incelemelerde bulundu. Muradiye Atatürk Ayser Kani Çeliker Ortaokulu, Atatürk Ortaokulu ve Vakıfbank Türk Birliği İlkokulu inşaatlarını gezen Baybatur, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından TOKİ aracılığıyla ilçeye kazandırılan yeni okulların hem depreme dayanıklı hem de teknolojik alt yapı olarak güçlü olduğunu belirtti. Baybatur, "Ülkemiz, AK Parti ile 20 yılda büyük hizmetler kazandı. Bugün Manisa'da incelemelerde bulunduğumuz okullar ile şehrimize yaklaşık 80 Milyonluk bir yatırımla 108 yeni derslik kazandırıldı. Bu okullarımızın eğitime başlamasıyla öğrencilerimiz günümüz teknolojileriyle donatılmış, depreme dayanıklı okullarda eğitim görecekler. Bu yatırımlar, kent genelinde yaptığımız hizmetlerin sadece küçük bir kısmı. Yapılan tüm hizmetler, şehrimize, vatandaşlarımıza hayırlı, uğurlu olsun" dedi.

Milletvekili Baybatur'a ziyaretlerinde, Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici, Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Fatih Katıöz, Muradiye Mahalle Muhtarı Eyüp Han Aykıran, Atatürk Mahallesi Muhtarı Bedri Kılıç ve partili yöneticiler katıldı.



Trafik kazası: 1 ölü

Yunusemre Belediyesi Esnaf Birimi’nden Bakkallar Odası’na Ziyaret

Tıra çarpan otomobilde 4 kişi yaralandı

Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü suçlulara göz açtırmıyor

Avukatlardan cübbeyle araç tanıtımı yapan galericiye suç duyurusu

“BASININ SORUNLARINI ELBİRLİĞİ İLE ÇÖZECEĞİZ”

KÖPRÜBAŞI’NDA KASIM AYINDA ÇİLEK BEREKETİ

Saruhanlı'da vefat...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a MCBÜ'de ‘Fahri Profesörlük' unvanı

Manisa TSO’dan yapısal reform vurgusu

Minik öğrencilere tasarruf ve tutumluluk eğitimi verildi

Salihli'de Galatasaray Taraftarlar Derneği açıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Türkiye olarak yeni bir eşikteyiz"

ESRA ÖZTÜRK BEN DEĞİL MÜZİK SOUNDUM DEĞİŞTİ

Pembe umut, güçlü dayanışma

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Kamyon şarampole devrildi, sürücü mahsur kaldı

Yanan araç kullanılamaz hale geldi

AŞKLA AKM’NİN YOLUNU TUTTULAR

Metruk binada çıkan yangın korkuttu

Silahla patronuna saldırmıştı, 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 30.07.2022 13:32:00 3528 0
Tarih: 30.07.2022 13:32 Güncelleme: 30.07.2022 13:32
Haberi Sesli Oku