Yunusemreli yağlı güreşçi Özdemir'den altın madalya
Yunusemre Belediyesi Yağlı Güreş Takımı'ndan Melih Özdemir, Fethiye'de düzenlenen yağlı pehlivan güreşlerinde altın madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı.
Yunusemre Belediyesi yağlı güreşçileri, katıldıkları turnuvalarda Manisa'ya madalyalar kazandırmaya devam ediyor. Yağlı güreş takımının başarılı isimlerinden Melih Özdemir, Muğla'nın Fethiye ilçesinde düzenlenen yağlı pehlivan güreşlerinde deste büyük boyda birinci olarak Manisa'nın gururu oldu. Melih Özdemir 3 Mayıs'ta yapılan Balıkesir Gömeç Ulubeyli Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde de bronz madalya kazanmıştı. Yunusemre Belediyesi Yağlı Güreş Takımı Antrenörü Ali Gökçen, Melih Özdemir'in yağlı güreşte yükselen bir değer olduğunu söyledi. Gökçen, "Melih geçen yıl olduğu gibi bu sezona da madalyalarla başladı. Üç günde katıldığı iki turnuvada kürsü yaptı. Daha büyük başarılar için sıkı ve planlı çalışıyor. Bünyemizde Melih gibi potansiyeli yüksek güreşçilerimiz var. Yeni kurulmamıza rağmen bir yılda çok sayıda madalyayı Manisa'ya kazandırdık. Hayalimiz altyapımızdan bir başpehlivan çıkarmak. Bizlere verilen desteklerle bu hayali gerçeğe dönüştürmek istiyoruz. Yunusemre Belediye Başkanımız Semih Balaban'a destekleri için teşekkür ederiz" diye konuştu.



Trafik kazası: 1 ölü

Manisalı işitme engelli judocu, Tokyo’da madalya kazandı

MCBÜ Hafsa Sultan Hastanesi’nde Dünya Prematüre Günü kutlandı

16 Yaşındaki Genç, Annesini Darp Eden Babasını Bıçaklayarak Öldürdü

Mantar Toplamaya Giden Kişi Bulundu

ABD'den Dünya Kupası bileti olanlara "hızlandırılmış vize"

SARUHANLI’DA VEFAT…

Traktör kazasında ağır yaralanan hemşire adayı, yaşam mücadelesini kaybetti

Saruhanlılı 19 yaşındaki genç trafik kazasında hayatını kaybetti

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Salı günü görev yapacak doktorlar

AĞIRALİOĞLU’NDAN MANİSA’DA SERT MESAJLAR: “MEMLEKETİN BU HALİNE RAZI DEĞİLİZ”

Saruhanlı'daki sahipsiz köpekler doğal yaşam alanına alınıyor

Paşaköy FK zirvede farkı üç yaptı: 0 - 7

HAYVANCILIĞI BIRAKMA NOKTASINA GELEN BESİCİLER, CHP’Lİ BAŞEVİRGEN’E GİRDİ MALİYETLERİNDEN DERT YANDI: “ŞAP HASTALIĞI GELMESİN DİYE DURMADAN KİREÇ ATIYORUZ BİRDE KİREÇ MALİYETİMİZ ÇIKTI”

Gümülcelispor 2-2 Yunusemre Belediyespor, Kritik maçta kazanan yok

Spilkent projesinde çalışmalar hızlandı

Sarıgöl’de pekmez yapımına hız verildi

Evde çıkan yangında hayatını kaybetti, 20'den fazla kedi de telef oldu

Otomobil tırla çarpıştı: 2 ölü, 2 yaralı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 7.05.2024 11:01:00 2441 0
Tarih: 07.05.2024 11:01 Güncelleme: 07.05.2024 11:01
Haberi Sesli Oku