Yunusemre'de şiddetle mücadele ve iletişim semineri verildi
Yunusemre Belediyesi'nin öncülüğünde 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü etkinlikleri kapsamında şiddetle mücadele ve iletişim konusunda seminer verildi.
Yunusemre Belediyesi, Yunusemre Kent Konseyi ve Manisa Barosu katkılarıyla 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü sebebiyle seminer düzenlendi. İlk etkinliği Hafsasultan Mahallesi'nde bulunan Çınarlı Kahve'de başlayan ve 4 gün devam edecek seminerlerin ilkine Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Mesut Doğan, Yunusemre Belediyesi'nden Psikolog Zahid Abalı, Manisa Barosu Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonu Üyesi Av. Fatih Karakaya ve Yunusemre Kent Konseyi Kadın Konseyi Başkanı Suzan Cömert Atak katıldı. Seminerde kadına yönelik şiddetle mücadeleyle ilgili eğitim alan erkeklere, şiddet kullanmadan iletişim kurmanın ve şiddeti hayatımızdan çıkarmanın yolları anlatıldı. Oldukça faydalı geçen programdan dolayı vatandaşlar Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban'a teşekkür etti.
Gündüz kadınlara 14.00 - 15.30 arası akşam da 20.00 - 21.00 saatleri arası erkeklere yönelik verilecek ve 22 Kasım Cuma gününe kadar sürecek olan seminerlerin programları ise şu şekilde: “20 Kasım Çarşamba gündüz kadınlara Muradiye Kadın Dayanışma ve Eğitim Merkezinde, akşam erkeklere Piyangocular Kıraathanesinde. 21 Kasım Perşembe gündüz kadınlara Akgedik Kadın Dayanışma ve Eğitim Merkezi akşam erkeklere Yunuskent Kıraathanesi. 22 Kasım Cuma gündüz kadınlara Fevzi Çakmak Kadın Dayanışma ve Eğitim Merkezi akşam erkeklere Yılmaz Kıraathanesinde seminerler düzenlenecek.”



Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Asayiş 19.11.2024 14:10:00 692 0

Tarih: 19.11.2024 14:10
Haberi Sesli Oku
2.05.2025 17:05:00