Yunusemre’de binlerce vatandaş kültür sanatla buluştu
İlçeyi kültür ve sanat şehri haline getirmeyi hedefleyen Yunusemre Belediyesi, bu amaç doğrultusunda geçtiğimiz yıl 95 sanatsal etkinliğe imza attı.
Göreve geldiği ilk günden bu yana Yunusemre İlçesi’ni bir kültür ve sanat merkezi haline dönüştürmeyi amaçlayan Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, bu anlayışla ilçede düzenlenen onlarca etkinliğin halkla buluşmasına vesile oldu. Yunusemre’nin her köşesine yayılan konserler, tiyatrolar, sergiler, lokal ve kreşlerin etkinlikleri başta olmak üzere, geçen 10 aylık süreç içerisinde 84 etkinliğe imza atıldı.

Balkan ve Roman Gecesi hafızalara kazındı
Binlerce vatandaşın ağırlandığı eğlence dolu anlara ağırlıklı olarak 100. Yıl Meydanı ile Yunus Emre Millet Çarşısı Etkinlik Salonu ev sahipliği yaptı. Geçtiğimiz yılın son günlerinde 100. Yıl Meydanı’nda düzenlenen Balkan Gecesi ile Roman Gecesi özellikle hafızalarda iz bırakan etkinlikler arasında yer aldı. Soğuk havaya aldırış etmeyen binlerce vatandaş söylenen şarkılar eşliğinde gönüllerince eğlendi. Geçtiğimiz yıl boyunca toplam 95 etkinliğe imza atan Yunusemre Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü, yeni yılda yeni etkinlikleri vatandaşla buluşturmak için çalışmalarını sürdürüyor.



Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Sanat 14.01.2025 14:50:00 1244 0

Tarih: 14.01.2025 14:50
Haberi Sesli Oku
2.05.2025 17:05:00