SARUHANLI - Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi Resim Tuval kursunda eğitim gören Yunusemre Halk Eğitim Merkezi  kursiyerlerin yaptığı yağlı boya eserler. Yunus Emre Millet Çarşısı Fuaye Salonunda sergilenmeye başlandı. Aynı gün Yunusemre Halk Eğitim Merkezi  usta  öğreticisi Bahar Pakel tarafından   Manisa Huzurevi Vakfı sakinleri ile yapılan ahşap ve taş boyama sanatı ürünleri  Fatih Sergi Salonu’nda, Huzura Yolculuk isimli el sanatları sergisi açıldı.  Vatandaşlar her iki  sergiye de  yoğun ilgi gösterdi.

Manisa’da yapmış olduğu projelerle  ve vatandaşa yönelik açtığı kurslarla adından sıkça söz ettiren Yunusemre Halk Eğitim Merkezi bir günde iki kursun sergisini açarak  vatandaşların takdirini kazandı. Yunusemre de  kurumların ve vatandaşların talepleri doğrultusunda kurs açan meslek ve istihdama katkı sağlayan Yunusemre Halk Eğitim Merkezi emin adımlarla  ilerleyeme devam ediyor.

Dünyadan Renkler Sergisi Yunus Emre Millet Çarşısı Fuaye salonunda yoğun bir katılım ile açıldı. Serginin açılışını Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş, Yunusemre İlçe Milli Eğitim Şube  Müdürü Emel Bayar, Yunusemre İlçe Halk Eğitim Müdürü Ayşen Oğuz, Belediye Başkan Yardımcıları Şule Uygur, Ahmet Sak ve Ahmet Aksoy, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.  2. sergi  ise  Yunusemre Halk Eğitim Merkezi  usta  öğreticisi Bahar Pakel tarafından   Manisa Huzurevi Vakfı sakinleri ile yapılan ahşap ve taş boyama sanatı ürünleri  Fatih Sergi Salonu’nda, Huzura Yolculuk isimli el sanatları sergisi açıldı. Huzura Yolculuk isimli el sanatları sergisinin açılışına Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanları Nursel Ustamehmetoğlu ve Azmi Açıkdil ile Kültür Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan ile huzurevi vakfının yönetim kurulu üyeleri Yunusemre Halk Eğitim Merkezi müdür yardımcıları  katıldı.  Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş, Yunusemre İlçe Milli Eğitim Şube  Müdürü Emel Bayar, Yunusemre  Halk Eğitim Merkezi  Müdürü Ayşen Oğuz   açılış sonrası sergiyi gezdi ve kursiyerle ile sohbet etti   bilgi alışverişinde bulundu.

Yunusemre  Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ayşen Oğuz  yaptığı konuşmada “Bugün 2 kursumuzun  sergisini aynı anda açıyoruz.  Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi’nde  Yağlı boya resim kursu 300 saat ve Manisa Huzurevi Vakfında  seramik kursu 400 saat olarak kursumuzu açtı. Bugünde her iki kursumuzun sergi açılışını gerçekleştiriyoruz. Başta usta öğreticimiz olmak üzere Belediye personellerimize ve belediye yetkililerine teşekkür ederim” dedi.

Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş ise kursların önemine vurgu yaptı. Demirtaş “Yunusemre  Halk Eğitim Merkezimizin açmış olduğu bi çok kursu belediyelerimizle ortak yürütüyoruz bizde bundan son derece mutluyuz. Şuanda yüzlerce kursumuzu belediyelerimizin destekleri ile açıyoruz. Güzel şehrimiz Yunusemre de yaşayan vatandaşlarımıza ve öğrencilerimize hizmet etmekten son derece mutluyuz. Eğitimci olarak  bizim işimiz eğitim bizim işimiz kültürleri aktarmak . Kurslarımız devam edecektir” dedi.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi  ise  “Burada yerli ve yabancı kursiyerlerimizin yaptığı eserlerin yer aldığı Dünyadan Renkler sergisini açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Gerçekten çok güzel eserler ortaya çıkarılmış. Kursiyerlerimizi tebrik ediyorum” diye konuştu.

 



3 aylık hamile eşini bıçaklayıp öldürdü

Her gece pencereye gelen röntgenci genç kızın kabusu oldu

Mantar aramaya çıktı, güvenlikçinin cesedini buldu

Tartıştığı kişiyi beyzbol sopasıyla darp ederek öldürdü

Komşuların gürültü kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 1 yaralı

Korkunç cinayet! Otomobilde öldürüp cesediyle saatlerce tur attılar

YER KAVGASINDA KAN AKTI, PAZARDA CİNAYET

Vahşet! Eşini boğazını keserek öldürdü, oğlunu yaraladı, 4. kattan atladı

İnşaattan düşen işçi hayatını kaybetti

17 yaşındaki Ardayı iş arkadaşları öldürmüş!

Fabrikadaki iş kazasında ağır yaralanan işçi hayatını kaybetti

Karısını Bıçakla Öldüren Sanığa Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis Cezası

Öğretmen baba eşini ve kızını bıçaklayarak öldürdü

Öldürdükleri gencin liseli olduğunu öğrenince çok üzülmüş

Kız arkadaşını öldüren gencin silahlı fotoğrafları ortaya çıktı

Eski kız arkadaşını öldürüp, kafasına sıkarak intihar etti

Hastanedeki silahlı saldırıda tutuklu sayısı 5’e yükseldi

Arkadaşların alacak verecek kavgası: Börekçide tek kurşunla cinayet

Kadın Cinayeti: Cani Koca Kendini de Asmaya Kalkıştı

Manisa emniyeti suçlulara göz açtırmıyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Sanat 31.12.2021 06:52:00 0

Tarih: 31.12.2021 06:52

Haberi Sesli Oku