Yunusemre Belediyesinden Kız Çocukları Günü etkinliği
Yunusemre Belediyesi, 11 Ekim Kız Çocukları Günü dolayısıyla özel bir etkinlik düzenleyerek anne ve kızlarını 100. Yıl Meydanı'nda ağırladı. Ailelerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban da onları yalnız bırakmadı.
Yunusemre Belediyesi, 11 Ekim Kız Çocukları Günü dolayısıyla 100. Yıl Meydanı'nda anneler ve kızlarını konuk etti. Çocuklara yönelik atölyelerin ve çeşitli sürpriz etkinlerin olduğu programa Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Eşi Serap Balaban, Belediye Başkan Yardımcıları ve ilgili birim müdürleri katıldı. Etkinlikte Konuşan Balaban bugünün önemine dikkat çekerek, “Ben de 2 kız babası olarak kız çocuklarımızın ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Bu ülkede yıllarca kadının adı olmadı. Kızlarımız ikinci sınıf evlat olarak görüldü. Ama şu bir gerçektir ki kız çocuklarımız ailenin, toplumun ve ülkenin geleceğidir. Bizler kız çocuklarımıza iyi rol model olarak onları yüreklendirerek, hayatın her alanında destekleyerek, özgüven vererek sorumluluğumuzu yerine getirmek zorundayız. Özellikle de kız çocuklarımızın okuyarak ya da meslek edindirme kurslarıyla meslek sahibi olmalarına imkan tanıyarak ekonomik bağımsızlıklarını ele almalarını sağlamak biz ailelerin en önemli görevidir” dedi.
Birbirinden güzel etkinliklerin yer aldığı programda aileler, böyle anlamlı bir etkinlik düzenlendiği için Yunusemre Belediyesi'ne teşekkür etti.



Demirci’de kayıp kadını arama çalışmaları 7'nci gününde sürüyor

Manisa Ticaret Borsası zeytinde verim ve kaliteyi arttırmak için kolları sıvadı

Elektirik akımına kapılan işyeri ortağı hayatını kaybetti

Salihli'yi fırtına vurdu, ağaçlar devrildi, çatılar uçtu

Turgutlu'da 3 Eve Yıldırım Düştü

Manisa'da cadde ve sokaklar göle döndü, birçok noktayı su bastı

Uzmanında Serviks Kanseri uyarısı

Alkol masasında tartışma kanlı bitti: 1 ölü 2 ağır yaralı

Araç şarampole uçtu: 1 yaralı

Öğrenciler camilerin tarihini yerinde öğreniyor

Manisa’dan Özel Eğitimde Reform Çağrısı: "Sektör Darboğazda, 27 Yaş Sınırı Kalkmalı"

Gülşah Durbay’ın ismi kadın kafede yaşatılacak

Demirci Halısı ICFE 2026 Fuarı'nda Dünya'ya tanıtılıyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nde bir acı kayıp daha

Gelin, kaynanasına karaciğerini verdi

5 liralık anlaşmazlıkta kan aktı, eniştesini gözünü kırpmadan öldürdü

Marmara Gölü'nü kurtaracak projenin ihalesi tamamlandı

Genç Mizgin gece yarısı fenalaştı, kan donduran gerçek hastanede ortaya çıktı!

Eğitimle sporu birleştirdi, Türkiye ikinciliğine ulaştı

Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Akyol: "Estetik; bireylerde sağlık, sosyal ve psikolojik rahatlama sağlıyor"

Filede büyük heyecan Salihli’de başladı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Yaşam 12.10.2024 13:37:00 1338 0
Tarih: 12.10.2024 13:37 Güncelleme: 12.10.2024 13:37
Haberi Sesli Oku