Anahtar Kelimeler: çizgilerinin ömrü uzuyor

MANİSA - Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, araç filosuna ?Termoplastik Yol Çizgi Kamyonu´nu dahil etti. Araç, Mimar Sinan Bulvarı´ndan Gediz Kavşağı´na kadar olan mesafede ilk uygulamasını gerçekleştirmeye başlarken çizgi uygulamasının, eski uygulamaya göre 2 kat daha uzun ömürlü olduğu öğrenildi. 
Manisa Büyükşehir Belediyesi, trafikte araç ve yaya güvenliğinin sağlanması amacıyla gerçekleştirdiği çalışmalara bir yenisini daha ekledi. ?Termoplastik Yol Çizgi Kamyonu´, ilk termoplastik yol çizgi uygulamasına Mimar Sinan Bulvarı üzerinde başladı. Uygulamayı Ulaşım Daire Başkanlığı´ndan Trafik Hizmetleri Şube Müdürü Serdar Akçam da takip etti. Türkiye´de birkaç belediyenin bu uygulamayı hayata geçirdiğini söyleyen Akçam, Manisa Büyükşehir Belediyesinin bu anlamda da yenilikçi bir uygulamayla Manisa´ya hizmet edeceğini söyledi.
Termoplastik yol çizgi uygulaması, diğer soğuk yol çizgi boyamasından 2 kat daha uzun ömürlü olduğu aktarılırken, trafikte herhangi bir sıkışıklığa ve yolun kapatılmasına gerek duyulmadan işlemlerin sürdüğü belirtildi. Ulaşım Dairesi Başkanlığınca, uygulamanın 17 ilçedeki görev, yetki ve sorumluluk alanındaki yollarda da kullanılacağı dile getirildi.



Görevde 2 Yıl: Aynı Azim, Aynı Kararlılık

Saruhanlı'da vefat...

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yarın Manisa'ya geliyor

Saruhanlı’da tarla değil servet! Satışa çıkarıldı…

Balıkesir Sındırgı’da korkutan deprem

Otomobil şarampole devrildi: 1 ölü, 1 yaralı

Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi’nde Başarılı ve Özellikli Operasyon

BAŞKAN CILLI’DAN 2 NİSAN OTİZM FARKINDALIK GÜNÜ MESAJI

Saruhanlı Belediyesi’nden Kurtuluş Mahallesi’ne Yeni Hizmet

Saruhanlı Belediyesi’nde memurlara yüzde 120 zam

TİRKEŞSPOR ZİRVEYE AYAR VERDİ: 1-2

Akhisar'da masaj salonlarına fuhuş operasyonu: 3 tutuklama

Manisalı sporcular tarihi şampiyonada madalya arayacak

SARUHANLI 2’NCİ DEVE GÜREŞİNE HAZIRLANIYOR 18. Deve Güreşleri Festivali’ne Davetlisiniz!

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede Yeni Dönem: Sosyal Risk Haritası Çalışmaları Manisa’da Değerlendirildi

SARUHANLI’DA 62. KÜTÜPHANE HAFTASI “İYİLEŞTİREN KÜTÜPHANE” TEMASIYLA KUTLANDI

Yunusemre’de 65 Yaşındaki Kadın Evinde Ölü Bulundu

Saruhanlı'da Kırsalda Bereket Projesi ile Küçükbaş Hayvancılığa Destek Başlıyor

IRAKLI ÜNLÜ SUNUCU SHAHAD SALMAN TÜRKİYEDE

DERYA ŞEN İLE ŞEN KIZLAR DOLU DİZGİN YOLA DEVAM

KAYMAKAM ACAR'DAN ESNAF VE SANATKARLAR ODASI BAŞKANLIĞINA ZİYARET

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 2.05.2017 16:40:20 0
Tarih: 02.05.2017 16:40 Güncelleme: 02.05.2017 16:40
Haberi Sesli Oku

Güncel

Güncel Haberleri