YİĞİTBAŞI VAKFINDAN FİDAN DİKİM ŞENLİĞİ

YUNUSEMRE - Yunusemre ilçesi sınırları içerisinde yer alan Celal Bayar Üniversitesi Muradiye Kampüsü arkasında kalan alanda, Yiğitbaşı Vakfı-Yiğitbaşı Gençlik Merkezi işbirliği ve Manisa Orman İşletme Müdürlüğü'nün katkıları ile fidan dikme şenliği düzenlendi. 
Orman Haftasının yaklaşması sebebiyle düzenlenen şenliğe; Manisa İl Müftüsü Sinan Cihan, Orman İşletme Müdürü Yasin Yaprak, Milli Emlak Müdürü Ali Kaynak, Gar Müdürü Osman Gedik, MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Bilgin Arpacık, Kadir Akgün, Muay Thai İl Temsilcisi Ediz Barış ve Yiğitbaşı Gençlik Merkezi bünyesindeki çok sayıda genç katıldı.
Etkinlikte konuşan İl Müftüsü Sinan Cihan, doğaya ve yeşile sahip çıkmanın önemli olduğunu belirterek, Ağaç dikimi ve ormanlarımızın korunması öncelikli sorumluluğumuz olmalıdır. Çocuklarımıza yaşanabilir, temiz bir çevre ve yemyeşil bir ülke bırakmak hepimizin görevidir. Herkesin bir dikili ağacı olsun temennisi ile bu ağaç dikim şenliğinin daha yeşil bir çevreye vesile olmasını diliyor böyle bir organizasyonu gerçekleştirdikleri için Yiğitbaşı Vakfı ve Gençlik Merkezi'ne teşekkür ediyorum.” dedi.
100'ün üzerinde gencin katıldığı şenlikte Manisa Orman İşletme Müdürü Yasin Yaprak gençlere bir fidanın nasıl dikilmesi gerektiğini anlatmasının ardından fidan dikimine geçildi. Bilgilendirmenin ardından yaklaşık olarak 400 adet fidan toprakla buluşturuldu.
Yiğitbaşı Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Yıldız, Vakfın, 1977 yılında kurulduğunu ve kurulduğu günden bu yana çeşitli sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif aktivitelerde bulunduğunu belirterek, etkinlik için de ciddi emek verildiğini söyleyerek, Bu organizasyonda destek veren Orman İşletme Müdürlüğü'ne ve böyle güzel ve anlamlı bir faaliyete katılım gösteren tüm gençlere etkin rol almalarından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın proje desteği ile kurulan Yiğitbaşı Gençlik Merkezi'nde gençlerin ders çalışabilecekleri, sosyal ve kültürel faaliyetleri gerçekleştirebilecekleri, kişisel ve bedensel gelişimlerine yardımcı olacak destek eğitimleri verildiğini belirten Sefer Yıldız, Gençlerimizin sağlıklı, eğitimli, milli ve manevi değerlere sahip olarak ileride ailelerine ve topluma faydalı bir birey olarak yetişmeleri bizim vazifemizdir. Gençlerimize yönelik faaliyetlerimiz her geçen gün artmaktadır. Tüm gençlerimizi faaliyetlerimize bekliyoruz." dedi.
Yüzlerce çevre dostunun katıldığı fidan dikim şenliği, katılanlara pide ve ayran ikramı ile sona erdi.



Alaşehir Belediyesi'nden merhum Ferdi Zeyrek için pilav hayrı

Besim Dutlulu'nun ilk ziyareti Ferdi Zeyrek'in mezarı oldu

Başkan Zeyrek'in ölümüyle sonuçlanan olayda 3 şüpheli tutuklandı

Manisa Belediyesi Yeni Akit ve Zekeriya Say için harekete geçti!

Bir Lokma Bin Dua: Ferdi Başkanımızın Aziz Hatırasına

Merhum Başkan Zeyrek anısına hayır yapıldı

Başkan Zeyrek’i kurtarmak için zamanla yarışıldı

SARUHANLI’DA JANDARMA TEŞKİLATININ 186. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARI

Havuzlarla ilgili korkutan gerçek

CHP Genel Başkanı Özel, Başkan Zeyrek için düzenlenen mevlide katıldı

Nehir Zeyrek’ten Tepki: ‘O adamı nasıl serbest bırakabiliyorsunuz?’

Yarbay Melih Gülova şehadetinin yıldönümünde Manisa’da anıldı

Başkan Zeyrek'in avukatından yazılı açıklama

Ferdi başkanın ailesine taziye akını devam ediyor

Ferdi Zeyrek'in ölümünde 'bilirkişi raporu' netleşiyor

Özgür Özel'den Ferdi Zeyrek’e Son Veda!..

Ferdi Zeyrek için taziye kabulüne başlandı

Binlerce Manisalı, Ferdi Başkanlarını gözyaşlarıyla uğurladı

Özgür Özel Zeyrek ailesini biran olsun yalnız bırakmadı

Belediye önüne Başkan Zeyrek’e acı veda

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 19.03.2015 09:06:06 630 0

Tarih: 19.03.2015 09:06
Haberi Sesli Oku
19.06.2025 16:39:00