MANİSA - 14 ülkeden 700´e yakın sporcunun mücadele ettiği Uluslararası MIOKI OPEN Judo Turnuvası´na Manisa Büyükşehir Belediyespor´lu sporcular adeta damga vurdu. Yeşil beyazlı sporcular turnuvadan 2 altın, 3 gümüş ve 1 bronz madalya ile dönerek farkını bir kez daha ortaya koydu.

Makedonya´nın başkenti Üsküp şehrinde düzenlenen Uluslararası MIOKI OPEN Judo Turnuvası´nda Manisa Büyükşehir Belediyespor´lu sporcular fırtına gibi esti. Elde ettikleri başarılarla Manisalıların gurur kaynağı olan yeşil beyazlı sporcular 17 ülkeden 700´e yakın sporcunun yarıştığı turnuvadan 6 madalya ile dönenerek Manisalıları bir kez daha gururlandırdı Turnuvada, Manisa Büyükşehir Belediyespor´un başarılı sporcuları  Mert Şişmanlar 81 kiloda 1., Necati Güven 73 kiloda 1., Ömer Mert Karaca 55 kiloda 2., Batuhan Koçak 60 kiloda 2., Mustafa Yağız Karaca 38 kiloda 2. olarak adeta tarih yazdı.

Sporcuları Tebrik Etti

Manisa Büyükşehir Belediyespor çatısı altındaki tüm branşlarda başarıyı hedeflediklerini dile getiren Manisa Büyükşehir Belediyespor Amatör Branşlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Memiş, ?Makedonya´da düzenlenen turnuvada önemli başarılar elde eden sporcularımızı tebrik ediyorum. Ümit ediyorum ki bu başarılar katlanacak ve sporcularımız şehrimizi en iyi şekilde temsil etmeye devam edecekler. Her zaman dile getirdiğimiz gibi tüm branşlarımızda başarıyı hedefliyoruz? ifadelerinde bulundu.



Başkan Cıllı'dan Kardelen Gazetesine Ziyaret

Trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı

Genç adamın ölümü mahalleyi yasa boğdu…

MASMEK’te Bahar Dönemi kurs kayıtları başlıyor

Saruhanlı’da Vefat…

Karla kaplanan Demirci'de kartpostallık manzaralar

Alaşehir Kahveciler Odası’nda Umut Koç dönemi

SARUHANLI’DA VEFAT…

Fırtınada çatıdan düşen şehit kardeşi hayatını kaybetti

Feci kaza: 1 ölü

Başkan Balaban gazetecileri ağırladı

Başkan Dutlulu: "2026 hizmet yılı olacak"

Saruhanlı'da vefat...

Akciğerdeki hava kaçağı karın bölgesinden alınan dokuyla kapatılarak iyileştirildi

Manisa'da 23 yıllık başkan seçimi kaybetti

Okul Sporları Voleybol Gençler (A) Grup Müsabakaları Manisa’da tamamlandı

Öğrencilerine evinde temizlik yaptıran öğretmene gözaltı

Demirci’de 9 gündür aranan Şerife Çınar’dan acı haber

19 yaşındaki genç kız yaşamına son verdi

Rektör Prof. Dr. Rana Kibar: “MCBÜ, Dijital, Yeşil ve Tam Akredite Bir Üniversite Olarak Gücünü Artırıyor”

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 31.10.2016 09:04:10 615 0
Tarih: 31.10.2016 09:04 Güncelleme: 31.10.2016 09:04
Haberi Sesli Oku