MANİSA - Manisa´da yılbaşı gecesi kimileri evlerinde kimileri de eğlence mekanlarında yeni yılı karşılarken, itfaiye ekipleri, sağlık personeli ve polisler gece boyunca mesai yaptı. Kentin merkezinde birçok trafik kontrol noktası kuran polis ekipleri, alkol ve genel uygulama yaparak olabilecek herhangi bir olumsuzluğa karşı tedbir aldı. 
Geçtiğimiz yıllara göre çok daha sakin bir yılbaşı gecesi yaşayan Manisa´da vatandaşlar yeni yılı evlerinde veya eğlence mekanlarında karşıladı. Vatandaşlar yeni yılı kutlarken dışarıda itfaiye ve sağlık personeli ile trafik ekipleri gece boyunca mesai yaptı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesinde görev başında bekleyen 13 itfaiye personeli, telsizden yapılan anonsları dinleyerek, yangınlara müdahale ederken, 2018 yılını görev başında karşılayan itfaiye vardiya çavuşu Cihan Yıldırım, yılbaşı gecesinde ailelerinden, sevdiklerinden uzak olduklarını ancak vatandaşlara hizmet ettiklerini dile getirerek, ?Arkadaşlarımızla birlikte görevdeyiz. Ailemizden, sevdiklerimizden uzak Manisalı vatandaşlarımıza hizmet için 7/24 burada görevdeyiz? dedi.
Şehrin birçok noktasında trafik uygulaması da yapılırken durdurulan araç şoförlerine alkol testi yapıldı. Şüpheli görülen araçlar didik didik aranırken trafik uygulamaları gece boyunca devam etti.



5. kattan asansör boşluğuna düşen işçi hayatını kaybetti

Isınmak isterken yaralanan işçi 7 gün sonra hayatını kaybetti

Saruhanlı’da Vefat…

Mihriban cinayetinde kan donduran ifade: "Öldüğünü anlayınca ormana gömdüm"

Manisa’da rahim ağzı kanseri tarama aracı hizmete girdi

Eğlence bu tatilde Saruhanlı’da!

Alkollü sürücünün çarptığı polis memuru hayatını kaybetti

Evini ve otomobilini yaktı, kendini vurdu: 14 gün sonra hayatını kaybetti

Saruhanlı Belediyesi’nden Salı Pazarında Sıcak Çorba ikramı

Saruhanlı’da Vefat…

Başkan Cıllı Sarıçam Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi!

Saruhanlı'da Uyuşturucu Operasyonu: 1 Gözaltı

SARUHANLI’DA VEFAT…

Genç müteahhidin sır ölümü

SARUHANLI’DA VEFAT…

HAKİM BEYTULLAH KALAY'DAN ALTIN MADALYA

Şehit Okan Divrik, 25. yılında dualarla anıldı

Otomobil elektrik direğine çarptı: 1 ölü, 2 yaralı

Hacırahmanlı'nın 50 yıllık altyapısı yenilenecek

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Federasyon Kupası’nda

Evinde tek başına yaşayan adam ölü bulundu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 1.01.2018 09:00:50 485 0
Tarih: 01.01.2018 09:00 Güncelleme: 01.01.2018 09:00
Haberi Sesli Oku