MANİSA - Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi´nin ilk kabinesini kutlayarak başarılar diledi. Yılmaz, ?Yeni kabine 3 hemşehrimizin yer alması Manisa iş dünyası olarak bizleri son derece onurlandırmış ve mutlu etmiştir? dedi. 
Türkiye´nin artık farklı bir yönetim sistemine geçtiğini belirten MTSO Başkanı Mehmet Yılmaz, iş dünyası olarak dün olduğu gibi bugünde Türkiye´nin kalkınması için, büyük ve güçlü bir Türkiye için hep birlikte çalışacaklarını belirtti. 
Milletin iradesiyle kabul edilen Cumhurbaşkanlığı yönetim sisteminin hayata geçmesiyle Türkiye´deki istikrarı ve güveni daha da güçlendireceğini belirten Başkan Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle değişim ve reform sürecinin başladığını ifade etti. 
Yeni açıklanan kabinede 3 Manisalı bakanın yer almasından büyük bir onur ve mutluluk duyduklarını da belirten Başkan Yılmaz, ?Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan kabine 3 hemşehrimizin yer alması Manisa iş dünyası olarak bizleri son derece onurlandırmış ve mutlu etmiştir. TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcılığı görevinde bulunmuş, Ticaret Bakanımız Ruhsar Pekcan Demirci doğumlu olup, iş dünyasını çok iyi bilen ve camiamız içerisinde yer alan kıymetli bir iş kadınıdır. Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu Kulalı olup 6 yıl Spor Toto Teşkilat Başkanlığı görevini başarıyla sürdürmüştür. Anavatan Partisi döneminde Ulaştırma, Maliye ve Gümrük, Devlet Bakanlığı ve Başbakan Yardımcılığı görevlerinde bulunan rahmetli Ekrem Pakdemirli´nin oğlu Bekir Pakdemirli yeni kabinede Tarım ve Orman Bakanı olarak görev yapacak olmasının şehrimiz adına büyük bir şans olarak değerlendiriyorum? dedi. 
Büyük ve güçlü Türkiye için bir an önce ekonomiye ve reformlara odaklanması gerektiğini bir kez daha belirten Başkan Yılmaz, ?Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında kurulan hükümetimizi kutluyor, Cumhurbaşkanı Yardımcısı ve hükümette görev alan tüm bakanlarımıza başarılar diliyorum. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve yeni kabinemiz vatanımıza milletimize hayırlı olsun? diye konuştu. 



Sarıgöl CHP Kongresi yapıldı

Boş tarlada erkek cesedi mahalleyi karıştırdı!

Deniz Kuvvetleri'ne FETÖ operasyonu! Çok sayıda isim gözaltında...

Turgutlu'da 32 yaşındaki genç silahla hayatına son verdi

Manisa’da kamyonetin çarptığı bisikletli öldü

Evinin bahçesinde ağaç kesmeye çalışan adam feci şekilde can verdi

Yıldırım düşen 50 yaşındaki ağaç ortadan ikiye bölündü

İzmir’de hareketli anlar: Rehine operasyonu

O saldırganının ifadesi ortaya çıktı: Fuarı kana bulayacaktı

Damadın eniştesinden ilginç düğün hediyesi

METUNATION takımı TEKNOFEST’te Türkiye 1’incisi oldu

Kask ve kaldırım denetiminde 1,7 milyon lira ceza

Manisa’da öğrencilere kadına yönelik şiddetle mücadele eğitimi

Son ankette büyük sürpriz! Tahminler altüst oldu...

Saruhanlı'da vefat...

Dün toprağa verilen şehidin adı, bugün doğan oğluna verildi

Emekli ve asgari ücretlilerin zam oranı şimdiden sızdırıldı. "Çıkar bakayım cep telefonunu" diyenler şoke olacak

Manisa şehidini gözyaşlarıyla uğurladı

Samet Çini Gözyaşları arasında toprağa verildi

Muharrem Ekici’nin Adı Gençlik Merkezine verilecek

Sarıgöl'de Sultani üzüm yarışması

Şehit Uzman Çavuş Yeşil’in Salihli’deki baba ocağında helallik alındı

Dönerci bir aylık kazancını Gazze’ye bağışladı

Belediyeye bağlı çarşıda kripto madenciliği iddiası

Saruhanlı da toplu ulaşıma 3 araç daha...

Gazzeliler için yola çıkan Milletvekili Ün; "Biz, Kudüs’ü miras sayan bir milletin çocuklarıyız"

Saruhanlı 18. Altın Üzüm festivaline hazırlanıyor

Saruhanlı’da Kurtuluş Coşkusu meydanları sardı

Alaşehir’de kurtuluş coşkusu açılışlar ve konserle taçlanıyor

Zincir marketlerdeki kırtasiye ürünleriyle ilgili skandal iddia!

Belediye, Kandilde helva dağıttı

Başkan Balaban'dan İstanbul'a kayyum atanmasına tepki

Başkan Aras: "Saldırının İngiltere bağlantılı olduğunu öğrendik"

Vali Akbıyık'tan Başkan Aras'a destek ziyareti: "Saldırganlar en kısa sürede yakalanacak"

Salihli'de adli yıl törenle açıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Ekonomi 10.07.2018 12:25:59 670 0

Tarih: 10.07.2018 12:25 Güncelleme: 10.07.2018 12:25
Haberi Sesli Oku
17.09.2025 08:47:00