İSTANBUL - Sohbet Tadında imza günü. Televizyon yayıncılığından yazarlığa geçiş yapan Uzman Psikolog, Psikoterapist ve Yeme Bozuklukları Danışmanı Yelda Başaran, yeni kitabında oturarak zayıflamanın sırrını anlattı. Başaran, ilk kitabının ilk imza gününü ise Gaziantep'te gerçekleştirdi.

Artemis Yayıncılık tarafından "Oturduğunuz Yerden Zayıflamak İster Misiniz" isimli ilk kitabı yayınlanan Uzman Psikolog, Psikoterapist ve Yeme Bozuklukları Danışmanı Yelda Başaran, D&R Gaziantep SANKO Park Alışveriş Merkezi'nde imza gününde okurlarıyla buluştu. Sağlıklı bir şekilde, hiç zorlanmadan garantili zayıflamanın ve zayıfladıktan sonra zayıf kalmanın sırrını kitabında anlatan Başaran, televizyon kanallarında ve kitaplarda doğru bilinen yanlışlıkları açıkladı.

Bir izleyicinin isteği üzerine Televizyon programını bırakarak kitap yazmaya karar veren Uzman Psikolog, Psikoterapist ve Yeme Bozuklukları Danışmanı Yelda Başaran, "Kitabımızın hikayesi bir televizyon programıyla başlıyor. Uzman psikoterapist kimliğimle Televizyon programımı bırakarak kitap yazmaya karar verdim.

Kitap Türkiye'de değil dünya tarihinde garantili bir kitaptır. Diyetisyen değilim, hayattaki her şeyin alt yapısında psikolojinin ne kadar önemli olduğunu vurgulamak istediğim için bu kitabı yazmak istedim. Yani bizim kitabımız normal standart şunu yeme, bunu içme diye bir kitap değil. Çünkü böyle yaptığımız zaman gerçekten insan bir kortizon hormonu salgılıyor. İlgiden alakadan memnunum, ikinci baskıya girmek üzereyiz ve bu da beni çok mutlu ediyor" dedi.

Gaziantepli Sevenlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Yelda Başaran, yeme bozuklukları danışmanlığı kimliğimle dünden bugüne yapmış olduğum azimli çalışmalarımı bir kitapla taçlandırdım. Tabi bu başarı hikayesinde beni yalnız bırakmayan özellikle kadın okuyucularıma teşekkür ederim .Kitabın bir bölümü kadınlara bir bölümü erkeklere özel önerilerden oluşuyor. Kadınları yaş aralıklarına göre çiçeklere benzetiyor onlara yaşlarına göre sağlıklı ve kaliteli yaşam yolculuklarında gerek fizyolojik gerekse psikolojik anlamda daha iyi hissetmeleri ve mutlu bir yaşam sürmeleri için rehberlik etmeye çalışıyorum .

Bu sebeple bugün buraya Kitap imzası için gelen hanımları ellerimle çiçeklerden yaptığım taçlarla karşılayıp onlara sürpriz yapmak istedim . Çiçeklerinde psikolojik anlamda bizlere sunduğu huzur ve mutluluğun burada ki hanım okuyucularımıza mutluluk şeklinde yansıması beni de mutlu etti.

Önümüzde ki günlerde imza günlerine devam edeceğini ve gördüğü ilgiden çok memnun olduğunu dile getiren Yelda Başaran her imza günümde kitabın değişik bölümlerini anlatacağım . Amacım kitabı alıp okuyamayanlara da seslenip onlarında hayatlarına dokunmak . Benim imza günlerini gerçekleştirmek te ki asıl amacım sadece kitap imzalamak

değil. Kitap ile kurulan etkili iletişim sayesinde kalplere ve zihinlere atılan imzadır. ‘’Başarı tesadüf değildir ‘’.önemli olan samimiyet .Ben bugüne kadar gerek sunduğum televizyon programlarında gerekse yazdığım kitap da hep samimi duygularla yaklaştım .Bugünkü imza günüde bu samimiyetin okuyucuya geçmiş olduğunu görmek beni çok mutlu etti dedi.



Saruhanlı'da vefat...

Gülşah Durbay gözyaşlarıyla defnedildi

Manisa’da 168 içimlik uç bonzai ile yakalanan şüpheli tutuklandı

Manisa, ilk kadın başkanına ağladı

Başkan Durbay'a görev yaptığı belediyede duygusal veda

Özgür Özel duygularına hakim olamadı

Manisa’dan İzmir için su çağrısı

Demet Evgar’dan Gülşah Durbay için duygusal veda mesajı

Bülent Arınç’tan Gülşah Durbay için başsağlığı mesajı

Uçuruma yuvarlanan motosikletin sürücüsü öldü

İzmir’de otobüs ile ticari araç çarpıştı: 1 ölü, 2 yaralı

Av yolculuğu faciayla bitti

Kaymakam Acar'dan Başkan Durbay için taziye mesajı

Gülşah Durbay’ın cenaze programı belli oldu!

CHP Genel Başkanı Özel'den duygu dolu mesaj

Manisalılar Şehir Hastanesi’ne akın etti!

Son dakika…Gülşah Durbay vefat etti!…

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Pazar günü görev yapacak doktorlar

Akhisar'da Uyuşturucu Tacirlerine Büyük Darbe: 5 Şüpheli Tutuklandı

Saruhanlı'da vefat...

Manisa takımları, haftayı galibiyetle kapattı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Magazin 26.10.2022 06:30:00 1431 0
Tarih: 26.10.2022 06:30 Güncelleme: 26.10.2022 06:30
Haberi Sesli Oku