Yazar Mustafa Ali Öztürk’ün yeni kitabı İnsan Kalmak yayınlandı. Deneme türünde kaleme alınan İnsan Kalmak, birbirinden farklı konuları ele alan düşünce yazılarından oluşuyor ve okurlara derinlemesine bir düşünce yolculuğu vaat ediyor. 

Mustafa Ali Öztürk’ün akıcı üslubu ve insanı merkeze alan bakış açısıyla kaleme aldığı bu eser, edebiyat dünyasındaki yolculuğuna kısa bir süre önce başladı. Kutlu Yayınevi tarafından yayına hazırlanan eserin editörlüğünü Aleyna Uluç ve Zeynep Uluç, dizgisini Aliye Aybüke, kapak tasarımını ise Hazar Abdullah yaptı.

Yazar Mustafa Ali Öztürk yeni kitabı hakkında şöyle konuştu: “Yazmak benim için konuşmak kadar önemli. Çünkü insanın kendini en etkili ifade etme biçimlerinden biri olan yazmak, duygu ve düşüncelerin daha derli toplu daha hedefe uygun ve yakın bir biçimde ifade edilmesine yardımcı oluyor. Ben de bu inançla uzun süredir yazarak duygu ve düşüncelerimi ifade etmeye çalışıyorum. İnsan Kalmak da diğer eserlerim gibi bu çalışmaların bir sonucu. En iyi editör okurdur düşüncesiyle okurlarıma emanet ettiğim İnsan Kalmak, ilk eserim İnsan Olmak’ın devamı niteliğinde bir eser. Deneme türünde yazdığım bu eser Türkçenin anlatım gücü ve inceliklerinden bilgim, tecrübem ve kabiliyetim ölçüsünde farklı konularda duygu ve düşüncelerimi ifade ettiğim yazılardan oluşuyor. Umarım okuyanlar keyifle ve istifade ederek okurlar. Her kitap okurların teşvikiyle yeni kitaplara kapı aralıyor. Daha önce yayınladığım İnsan Olmak ve Davetsiz Misafir adlı eserlerimde değerli okurlarımdan aldığım olumlu ve cesaretlendirici yorumlar sayesinde İnsan Kalmak kitabımı yayınlamaya daha büyük bir şevkle karar verdim. Bu kitabımla da okurlarımdan aldığım teşvik edici dönütlerle yeni kitaplara yol almak istiyorum. Kitabımı okuyacak olan okurlarıma keyifli okumalar diliyorum. Benim için tatmin edici bir heyecan ve tarifi mümkün olmayan bir gurur.



Saruhanlı’da Yağış Hasarına Hızlı Müdahale

Psikolojik Danışman Hilal Feyza Kartal: “Okullara yansıyan şiddet toplumsal ruh sağlığının alarmıdır”

Üniversite hocasını maganda kurşunu canından etti

ŞEHZADELER’DE DOĞASEVERLER YÜRÜYÜŞTE BULUŞTU

Şampiyonluk Yolunda Büyük Başarı: Turgutlu Belediyespor İkinci Yarıda Fark Yarattı

TİLKİSÜLEYMANİYE ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDEN MESİR’E ANLAMLI HAZIRLIK

“İnsan Ektik Tarlalara”: Gülperi Öztürk’ten Depremin Yüreğe Kazınan Ağıdı

MÜZİĞİN HOCALARI AVRUPA YOLLARINDA

Saruhanlı'da vefat...

Kahramanmaraş okul saldırısında can kaybı arttı

Otomobiller çarpıştı: 4 kişi yaralandı

Bir üzücü haber daha! Ayla öğretmenin eşi acı habere dayanamadı

MERT OZAN DÜZ'E TİYATRO SAHNESİNDE DOĞUM GÜNÜ

Koldere Mahallesi’nde Çalışmalar Hız Kesmeden Devam Ediyor

Bariyere çarpan otomobildeki 2 kişi yaralandı

Saruhanlı Belediyesi’nden Halitpaşa Mahallesi’nde Yoğun İlaçlama Seferberliği

Liseli Sude son yolculuğuna uğurlandı

Saruhanlı Belediyesi’nden İlçe Genelinde Yoğun Temizlik Seferberliği

Vincin kırılan parçası konteynerin üzerine düştü, 3 işçi yaralandı

Dr. Deniz Kireç’ten yeni kişisel sergi: “Dreamscapes”

Saruhanlı'da vefat...

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 31.10.2024 11:52:00 0
Tarih: 31.10.2024 11:52 Güncelleme: 31.10.2024 11:52
Haberi Sesli Oku