Anahtar Kelimeler: Gelmeden Bronzluk Gelsin

Uzun yıllardan bu yana oldukça popüler olan bronzlaşma, bir dönem sosyal statünün göstergesi bile olmuştur. Günümüzde popülerliğini hala koruyan bronzlaşma süreci, kimi zaman kişinin sağlığından olmasına da sebep olabiliyor. Direkt olarak güneş ışınına maruz kalmak istemeyenler önceleri solaryumları tercih etse de solaryumların yaydığı zararlı ışınların sağlığı tehdit etmesi insanların farklı çözümlere yönelmesine neden oldu. Teknolojinin gelişmesi ve taleplere bağlı olarak geliştirilen özel formüller, insanların zahmetsiz bir şekilde bronzlaşmasını sağlıyor.

Bronz Tene Sağlıklı Bir Şekilde Sahip Olun

Bronz deri, esasında güneşin zararlarına karşı derinin bir kalkan oluşturmasıdır. Güneşin deriye olan hasarı ile meydana gelen bronzluk hem sancılı hem de tehlikeli bir süreçtir. Kişinin kronolojik yaşından önce yaşlanmasına sebep olan güneş; sarı soluk kaba bir görünüm, damar çatlamaları, lekelenme, çillenme, erken ve derin kırışıklıkların meydana gelmesine sebep olabilir. Foto yaşlanma olarak adlandırılan bu problem deri kanseri oluşumunu da tetikleyebilir. Güneşlenmeden de bronzlaşmak isteyenler için geliştirilen DHA içerikli kremler, tüketicilerin imdadına koşuyor. UV hasarı olmadan bronzlaşabilmeye olanak sağlayan DHA içerikli kremler ve serumlar, cilt renginin hoş bir şekilde değişmesini sağlıyor. Çatlaklar, kırışıklık ve lekelenme gibi problemleri de beraberinde getiren aşırı güneşe maruz kalmanın olumsuz etkilerinden uygun çözümlerle kurtulabilirsiniz.

Evinizin Konforunda Bronzlaşın

İçeriğindeki özel formüller sayesinde Alaska’da bile olsanız Miami’deymiş gibi bronzlaşabilirsiniz. Cilt tarafından daha etkili bir şekilde emilebilen serumlar, kendiliğinden bronzlaştırıcı özelliği ile ön plana çıkıyor. Hem cildi nemlendiren hem de cilde bir benzersiz bir parlaklık veren bronzlaştırıcı serum, yapay bronzlaştırıcı makineler ile cildine zarar vermek istemeyenler tarafından tercih ediliyor. Güneşin altında enfes bir bronzluk yakalanmış görünümüne sahip olmak isteyenler bu serumları tercih ediyor. Cilt hücrelerini gençleştiren ve cilt bariyerini iyileştiren serumlar, açık olan cilt tonlarının kırılmasına yardımcı oluyor. Bir yandan cildin pürüzsüz ve mükemmel bir görünüme kavuşmasını sağlarken diğer yandan da cildi besleyen bronzlaştırıcı serumlar, cilt problemlerinin de önüne geçiyor.

Yenilenmiş ve Bronz Bir Cilt Mümkün

Yenilenmiş, sivilcesiz ve pürüzsüz bir cilde sahip olanlar olmak isteyenlerin son dönemdeki favorisi ise Mr and Mrs 24H TAN Serum oldu. Aylarca süren araştırmaların ardından piyasaya sürülen serum, nemlendiriciyi ve bronzlaştırıcıyı buluşturan efsanevi bir cilt bakım aracı olarak tüketicilere sunuluyor. İki yıldan fazla bir zaman boyunca geliştirilen bu ürün hem yaşlanma karşıtı nemlendirici bir krem hem de bronzlaştırıcı bir etkiye sahip. Kişinin kademeli olarak bronzlaşmasına olanak sağlayanım 24H TAN Serum, bu sayede istediğiniz cilt tonunu yakalamanıza yardımcı oluyor. Penta hücre kompleksini oluşturan ürün, cildi taklit eden lipitlerin bir kombinasyonunu oluşturuyor. Yatıştırıcı Aloe Vera, Nemlendirici Hyaluronik Asit, Besleyici Jojoba Yağı ve Güvenli Bronzlaştırıcı DHA ve çok daha fazlasını barındıran serum; yaşlanmanın belirtilerini azaltıyor, nemlendirme sağlıyor ve cildin nem bariyerini iyileştiriyor.

Cildinizi Gün Boyu Koruyun

Cildin çevresel etkenlere karşı korunmasına olanak sağlayan 24H TAN Serum; günlük olarak kullanabileceğiniz ve cilt bakım rutininize kolayca entegre edebileceğiniz bir ürün. Ciltte kolayca emilim sağlayan serum, cilde pürüzsüz bir görünüm katıyor. Yumuşak bir dokuya sahip olan serum, ciltte zengin nemlendirilmiş, ferah bir his bırakıyor.

Aynı Gün İçinde Sonuç Alın

Aynı gün içerisinde sonuç alabileceğiniz bronzlaştırıcı serumlar, kendinizi çok daha iyi hissetmenizi sağlayacak. 4 ile 6 saat içerisinde etkisini gösteren çok yavaş salınan bir formüle sahip olan bu ürünler, yastıkta iz bırakmadığı için de kadınların favorisi. Formülünde bulunan DHA sayesinde sağlıklı bileşenler içeren cilt bakım ürünleri, kullanıcılarının kendisini çok daha sağlıklı ve mutlu hissetmesini sağlıyor.



Bekçi cinayetinin zanlısı yakalandı

10 yıllık sır cinayet, milyonluk miras davasıyla ortaya çıktı

Yaylada cansız bedeni bulunan kadının üç arkadaşı gözaltına alındı

Kapıyı geç açınca şüphelendi odaları tek tek aradı! Eşini, arkadaşı ile yakalayınca çılgına döndü

Kan donduran olay! Her şeyi böyle itiraf etti

Servisten indikten sonra okula girmeyen Neşe’den 1,5 aydır haber alınamıyor

Öğretmenden 12 yaşındaki kız öğrenciye taciz iddiası

Doktor ve sağlık çalışanları kendilerini odaya kilitledi, tehdit şüphelisi tutuklandı

Cezaevinden yeni çıktı, pusuda öldürüldü

Alacak-verecek meselesi nedeniyle dövülerek öldürülen kişi

Kayıp taksici cinayeti: Yakalandı

Sokak ortasında cinayet! Detaylar ortaya çıktı

İki gündür aranıyordu, 15 yaşındaki lise öğrencisi polis ekiplerince bulundu

Konuşmak için ormana götürdüğü ortağını öldürdü

Tartışma sonucu bir kişi bıçaklanarak öldürüldü

Dehşet! Torununun dövdüğü anneanne hayatını kaybetti

Avukat olmak istiyordu, 17 yaşında kara toprağa girdi

Bağ evinde korkunç ölüm: Boşanma aşamasındaki çift intihar etti

Ankara'da eski eşini bıçaklayarak öldürdü! İlk ifadesi ortaya çıktı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Saglik 22.03.2022 10:12:00 510 0

Tarih: 22.03.2022 10:12

Haberi Sesli Oku

Saglik

Saglik Haberleri