Anahtar Kelimeler: Yaşlı adamın evinden kamyon çıktı

Yaşlı adamın evinden 1 kamyon çöp çıktı
Yunusemre Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Mesir Mahallesi’nde yalnız yaşayan yaşlı adamın çöp evini temizledi. Ekipler, çalışma sonucu evden 1 kamyon çöp çıkardı.
Yunusemre Belediyesi, ilçede zor durumda olan vatandaşlarının her zaman yanında olmaya devam ediyor. Komşuların ve muhtarın talebi ile Mesir Mahallesi’nde çöp ev olduğu ihbarını alan Yunusemre Belediyesi, hızla harekete geçti. Tek başına yaşayan ve temizlik yapamayan 70 yaşındaki A.K.’nin evi Yunusemre Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından temizlendi. Ekiplerin yaklaşık 3 saat süren zorlu çalışmasının sonunda yaşlı adamın evinden 1 kamyon çöp çıktı. Yapılan kaba temizliğin ardından Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından ilaçlama çalışması da gerçekleştirildi. Hummalı temizlik çalışmasının ardından A.K.’ye sağlıklı ve hijyenik bir ortam sağlanırken, çevre sakinleri de rahat bir nefes aldı.

“Belediyemiz hızla müdahale etti”
Mesir Mahallesi Muhtarı Semra Geçer, çöp ev konusunda taleplerini hızla yerine getiren Yunusemre Belediyesi’ne teşekkür etti. Muhtar Geçer konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Mahallemizde tek başına yaşayan A.K. amcamız evinde temizlik yapamıyordu. Evi çöp ev haline gelmişti. Komşuları evden yayılan kötü kokular sebebiyle zor durum yaşıyordu. Biz de belediyemize konuyu ilettik. Hızla duruma müdahale ederek sorunun çözülmesine yardımcı oldular. Çöp ev tertemiz hale getirildi. A.K. ve komşularımız da inşallah temiz ve mutlu bir apartmanda yaşayacaklar. Belediyemize ve Belediye Başkanımız Semih Balaban’a teşekkür ediyorum.”



Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 29.05.2024 13:49:00 1066 0

Tarih: 29.05.2024 13:49
Haberi Sesli Oku
2.05.2025 17:05:00