Yağmurlar’ın 13 milyonluk yatırımında üstyapı çalışmaları devam ediyor
MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından ‘154 Mahalle Projesi’ dahilinde Salihli ilçesine bağlı Yağmurlar Mahallesinde başlatılan 13 milyon TL’lik yatırımda 13 bin metrekarelik üstyapı çalışmaları devam ediyor.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinde alt ve üstyapı yatırımlarını sürdürüyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen ‘154 Mahalle Projesi’ dahilinde Salihli ilçesinin Yağmurlar mahallesinde altyapı çalışmalarının ardından başlatılan 13 bin metrekarelik üstyapı çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.
“Mahalle yepyeni bir görünüm kazanacak”
Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Hilmi Serkan Emir, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün önderliğinde köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinin çehresini değiştirmeye devam ediyoruz. Salihli ilçemize bağlı Yağmurlar Mahallemizde de 13 milyon TL’lik yatırımımızda 2 bin 600 metrelik kanalizasyon hattı ile 2 bin 200 metrelik içme suyu hattı çalışmalarını tamamladık. 600 kişilik fosseptik montajımız da yapılıyor. Altyapının ardından başlattığımız 13 bin metrekarelik kilit parke çalışmalarımız da tüm hızıyla devam ediyor. İnşallah en kısa sürede çalışmalarımızı tamamlayarak mahallemizi yepyeni bir görünüme kavuşturacağız” dedi.



Trafik kazası: 1 ölü

Yunusemre Belediyesi Esnaf Birimi’nden Bakkallar Odası’na Ziyaret

Tıra çarpan otomobilde 4 kişi yaralandı

Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü suçlulara göz açtırmıyor

Avukatlardan cübbeyle araç tanıtımı yapan galericiye suç duyurusu

“BASININ SORUNLARINI ELBİRLİĞİ İLE ÇÖZECEĞİZ”

KÖPRÜBAŞI’NDA KASIM AYINDA ÇİLEK BEREKETİ

Saruhanlı'da vefat...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a MCBÜ'de ‘Fahri Profesörlük' unvanı

Manisa TSO’dan yapısal reform vurgusu

Minik öğrencilere tasarruf ve tutumluluk eğitimi verildi

Salihli'de Galatasaray Taraftarlar Derneği açıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Türkiye olarak yeni bir eşikteyiz"

ESRA ÖZTÜRK BEN DEĞİL MÜZİK SOUNDUM DEĞİŞTİ

Pembe umut, güçlü dayanışma

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Kamyon şarampole devrildi, sürücü mahsur kaldı

Yanan araç kullanılamaz hale geldi

AŞKLA AKM’NİN YOLUNU TUTTULAR

Metruk binada çıkan yangın korkuttu

Silahla patronuna saldırmıştı, 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 27.09.2023 16:22:00 2069 0
Tarih: 27.09.2023 16:22 Güncelleme: 27.09.2023 16:22
Haberi Sesli Oku