Yağmurlar’ın 13 milyonluk yatırımında üstyapı çalışmaları devam ediyor
MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından ‘154 Mahalle Projesi’ dahilinde Salihli ilçesine bağlı Yağmurlar Mahallesinde başlatılan 13 milyon TL’lik yatırımda 13 bin metrekarelik üstyapı çalışmaları devam ediyor.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinde alt ve üstyapı yatırımlarını sürdürüyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen ‘154 Mahalle Projesi’ dahilinde Salihli ilçesinin Yağmurlar mahallesinde altyapı çalışmalarının ardından başlatılan 13 bin metrekarelik üstyapı çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.
“Mahalle yepyeni bir görünüm kazanacak”
Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Hilmi Serkan Emir, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün önderliğinde köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinin çehresini değiştirmeye devam ediyoruz. Salihli ilçemize bağlı Yağmurlar Mahallemizde de 13 milyon TL’lik yatırımımızda 2 bin 600 metrelik kanalizasyon hattı ile 2 bin 200 metrelik içme suyu hattı çalışmalarını tamamladık. 600 kişilik fosseptik montajımız da yapılıyor. Altyapının ardından başlattığımız 13 bin metrekarelik kilit parke çalışmalarımız da tüm hızıyla devam ediyor. İnşallah en kısa sürede çalışmalarımızı tamamlayarak mahallemizi yepyeni bir görünüme kavuşturacağız” dedi.



Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 27.09.2023 16:22:00 1917 0

Tarih: 27.09.2023 16:22
Haberi Sesli Oku
2.05.2025 17:05:00