SARUHANLI - İzmir Ege Palas Otel'de düzenlenen Vizyoner Markalar Defilesi'nde Wilma Elles ve Ece Gürsel'in de aralarında bulunduğu mankenler podyuma çıktı.
Behrem Turan Ajans tarafından gerçekleştirilen organizasyonda 12 firmanın 2022 sezonu gelinlik, nişan ve abiye tasarımları sergilendi. Mihriban Sposa firmasının nişan kıyafetleri ile podyuma çıkan Wilma Elles defile sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. İki çocuğu olan ve yeniden çocuk sahibi olmak için yumurtalarını donduran Wilma Elles "Çocukları çok seviyorum.  Ne kadar çok çocuk olursa o kadar güzel olur. Çocuklarımı Türk örf ve adetlerine göre yetiştiriyorum. İlk dilleri Türkçe...  Bana mama değil anne diyorlar" dedi. TBMM Kadına Şiddeti Araştırma Komisyonu'nun evlilik ehliyeti önerisine de destek veren Elles, konu hakkında şunları söyledi: "Evlilik ehliyeti harika. Ona uyar mıyım uygun muyum test etmek isterim. Bence daha önemli olan çocuk yetiştirme ehliyeti. Evlilik ehliyeti çıkarsa harika bir yasa olur. Benim anneannem ve büyükbabam 40 sene annem ve babam 35 sene evli kaldılar, sonra annem rahmetli oldu. Keşke tüm evlilikler uzun sürse... Yeniden evlenirsem böyle bir isterim..."
"Peru'da Alaska'da film çekmek isterim"
Rol aldığı Silver Carnation adlı sinema filminin Oscar aday adayı olması hakkında da konuşan Wilma Elles " Yönetmen arayıp söyleyince sevinçten havaalanında dans etmeye başladım. Belki bana uluslararası teklifler gelecek. Ben Peru'da Alaska'da her yerde film çekmek istiyorum" dedi.



DÜNYA TUZA DİKKAT HAFTASI: SAĞLIĞINIZ İÇİN TUZU AZALTIN

SARUHANLI KAYMAKAMI MURATACAR'dan ANLAMLI BAYRAM ZİYARETLERİ

SARUHANLI’DA BAYRAMLAŞMA GELENEĞİ SÜRÜYOR: PROTOKOL TEK YÜREK OLDU

Katliam gibi kaza: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı’da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 111. Yılı Törenle Anıldı

Salihli’de Motosiklet Kazası: 70 Yaşındaki Sürücü Hayatını Kaybetti

Saruhanlı'da kız futbol takımı kuruldu

Saruhanlı'da soğuk hava bağlara zarar verdi

Kemal Önal Sokak Modern Görünümüne Kavuştu

Saruhanlı’da 12. Sınıf Öğrencileri İçin Anlamlı İftar Buluşması

Saruhanlı’da Engel Tanımayan Şampiyon: Muhammed Emin Çiftçi İl Birincisi Oldu

Saruhanlı’da Vefat…

Belen Yolu Projesinde Önemli Adım: 1,6 Milyar TL’lik Sözleşme İmzalandı

İstiklal Marşı’nın Kabulünün 105. Yılı Saruhanlı’da Coşkuyla Anıldı

DÜNYA BÖBREK GÜNÜ: SAĞLIKLI BÖBREKLER, SAĞLIKLI BİR YAŞAM

Saruhanlı Belediye Başkanı Ekrem Cıllı’dan 12 Mart Mesajı

Mütevellili Mahallesi’nde 1500 Kişilik İftar Sofrası Kuruldu

Başkan Cıllı’dan 8 Mart’ta Kadınlara Anlamlı Jest

Saruhanlı Devlet Hastanesi’nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlandı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 19.11.2021 00:16:00 0
Tarih: 19.11.2021 00:16 Güncelleme: 19.11.2021 00:16
Haberi Sesli Oku