Tarih: 06.09.2019 00:12

Vanity Fair 2019'un En İyi Giyinenler Listesi'ni açıkladı

Facebook Twitter Linked-in

MAGAZİN - Vanity Fair dergisi, 2019'un En İyi Giyinenler Listesi'ni New York'taki YL'Avenue'de dün akşam düzenlenen törenle açıkladı. İşte Brad Pitt'ten Rihanna'ya Marc Jacobs'tan Ceine Dion'a yılın en iyi giyinen isimleri...

MARC JACOBS

Scarlett Johansson'dan tacizle suçlanan Woody Allen'a destek

ABD'li oyuncu Scarlett Johansson, üvey kızı Dylan Farrow'u istismar ettiği iddia edilen Oscar ödüllü yönetmen Woody Allen'ın masum olduğunu ve ona inandığını söyledi.

Venedik Film Festivali ile dünya prömiyerini yapan Marriage Story'de Nicole karakterine hayat veren Scarlett Johansson; Hollywood Reporter'ın 'Neden 1992 yılında henüz 7 yaşında olan üvey kızı Dylan Farrow'u istismar ettiği iddialarıyla gündemde Woody Allen'a destek verdiği sorusuna net bir cevap verdi.

2019 Fashion Media (Moda Medyası) Ödülleri sahiplerini buldu

The Daily Front Row dergisinin düzenlediği 2019 Fashion Media (Moda Medyası) Ödülleri dağıtıldı. Kate Moss'un Yılın Stil İkonu seçildiği törende, ünlü şarkıcı Zendaya da Moda Gücü ödülünü aldı. Geceye Candice Swanepoel, Josephine Skriver gibi pek çok ünlü model de katıldı.

The Daily Front Row dergisinin düzenlediği 2019 Fashion Media (Moda Medyası) Ödülleri, New York'taki Rainbow Room'da düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Törende İngiliz süper model Kate Moss, Stil İkonu ödülünü kazandı. İngiliz Vogue dergisi de Yılın Dergisi seçildi. 

Christiano Ronaldo, kendisiyle dalga geçtiği bir reklam filmiyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Kendi adına çıkardığı parfümünü tanıtan futbolcu, leopar desenli sabahlığıyla kamera karşısına geçti.

Dünyaca ünlü Portekizli futbolcu Christiano Ronaldo, yeni bir reklam filmi için kamera karşısına geçti.

Brad Pitt: 18 ay alkol tedavisi gördüm

Brad Pitt, New York Times'a verdiği röportajda, Angelina Jolie ile yollarının ayrılmasının ardından 18 ay alkol tedavisi gördüğünü itiraf etti.

Dünyaca ünlü oyuncu Brad PittAngelina Jolie ayrılığının ardından yaşadıklarıyla ilgili New York Times gazetesine röportaj verdi. 55 yaşındaki aktör, Jolie ile ayrıldıktan sonra alkol ve uyuşturucu bağımlılığından kurtulmak için Adsız Alkolikler Derneği'ne üye olduğunu anlattı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —