Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10643,6%3,14
  • DOLAR

    32,20% 0,00
  • EURO

    35,07% 0,22
  • GRAM ALTIN

    2535,25% 1,40
  • Ç. ALTIN

    4002,98% 0,00

Vali Karadeniz’den Ziyaretler

Vali Karadeniz’den Ziyaretler

Vali Yaşar Karadeniz, Eczacılar Odası, Manisa İlmek Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ile Berberler ve Kuaförler Odasını ziyaret ederek çalışmaları ve projelerine ilişkin bilgi aldı.

MANİSA - Vali Yaşar Karadeniz, Eczacılar Odası, Manisa İlmek Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ile Berberler ve Kuaförler Odasını ziyaret ederek çalışmaları ve projelerine ilişkin bilgi aldı.

Vali Yaşar Karadeniz, ilk olarak Eczacılar Odasına ziyarette bulundu. Ziyarette Eczacılar Odası Başkanı Devrim Balı, odanın faaliyetlerine ilişkin Vali Karadeniz’e bilgi verdi.

Manisa İlmek Tarımsal Kalkınma Kooperatifini Ziyaret

Vali Karadeniz, Eczacılar Odası ziyareti sonrası Gıda ve Tarım Örgütü (FAO) ile Manisa İl Tarım ve Orman Müdürlüğünce yürütülen "İstihdam ve Geçim Kaynaklarının Desteklenmesi Projesi" kapsamında desteklenmiş olan ve geçtiğimiz aylarda açılışı gerçekleştirilen S.S. İlmek Tarımsal Kalkınma Kooperatifini ziyaret etti.

Manisa İlmek Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Zuhal Güneş’ten kooperatifin çalışmalarına ilişkin bilgi alan Vali Karadeniz, kooperatif konusunda kadınların güzel örnekler sergilediğini ifade ederek emeği geçenleri tebrik etti.

Hem ekonomik hem de sosyal yönden desteklemeyi amaçlayan projelerin kadınların girişimcilik yönlerini artırdığını ve aile ekonomisine katkı sunduğunu ifade eden Vali Karadeniz, Manisa İlmek Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Zuhal Güneş ve kooperatif üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

Vali Karadeniz, Berberler ve Kuaförler Odasını Ziyaret Etti

Vali Karadeniz, ziyaretleri kapsamında Berberler ve Kuaförler Odasına da ziyarette bulundu.

Berberler ve Kuaförler Odası Adem Şahin ve yönetimi tarafından karşılanan Vali Karadeniz, odanın faaliyetleri hakkında Başkan Şahin’den bilgi aldı, istek ve taleplerini dinleyerek çalışmalarında başarılar diledi.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor