Anahtar Kelimeler: Karadeniz' Ramazan Bayramı Mesajı

Hoşgörünün, dayanışmanın, birlik ve beraberlik duygularının en güçlü şekilde yaşandığı Ramazan Ayını geride bırakarak, bayram gününe kavuşmuş bulunuyoruz.

Her yaştan insan için farklı anlamlar yüklü olan, coşku ve heyecanla beklenen Ramazan Bayramını uzun bir aradan sonra bu yıl doyasıya yaşayacak olmanın mutluluğu ve huzuru içerisindeyiz.

Sevginin, paylaşmanın, dayanışmanın, dargınlıkları aradan kaldırıp yeniden kucaklaşmanın en güçlü şekilde yaşandığı Ramazan Bayramını fırsat bilerek, milletçe kardeşliğimizi pekiştirmeli, dargınlıkları ve kırgınlıkları aşıp birbirimizi kucaklamalı; huzur içerisinde yaşamaya özen göstermeliyiz.

Ramazan Bayramında sevdikleriyle kucaklaşmak üzere yola çıkacak olan vatandaşlarımızın da trafik kurallarına uyarak gidecekleri yerlere sağlıkla ulaşmaları, sevdikleri ile birlikte huzurlu bir bayram geçirmeleri en büyük temennimizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle Mübarek Ramazan Bayramı’nın ülkemize, İslâm âlemine ve bütün insanlığa iyilik ve hayırlar getirmesini diliyor; tüm Manisalıların bayramını tebrik ederek daha nice bayramlara sağlıkla ve huzurla ulaşmayı temenni ediyorum.

 

Yaşar Karadeniz

Manisa Valisi



Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 29.04.2022 10:27:00 862 0

Tarih: 29.04.2022 10:27
Haberi Sesli Oku
3.05.2025 11:04:00