MANİSA - Vali Yaşar Karadeniz, Eşi Zehra Karadeniz ile birlikte kadın kooperatifleri tarafından hazırlanan el emeği ürünler ile Manisa Bezi ve el işi ürünlerinin sergilendiği 'Manisa Kadın Kooperatifleri Koordinasyonu Tanıtım Sergisi'ni ziyaret etti.

Manisa Fatih Sergi Salonunda Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı yararına düzenlenen sergide, Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı, Manisa Hanımeller Kooperatifi, Şehzadeler Kadın Örgü Kooperatifi, S.S Turgutlu Anne Eli Tarım Kadın Girişim Üretim ve İşletme Kooperatifi, S.S Köprübaşı Hanımeli Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, Şehzadeler Kaymakamlığı Sosyal Dayanışma Merkezi, İHH Kadın Kooperatifi üyeleri tarafından hazırlanan ürünler sergilendi.

Serginin açılışında Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı tanıtım videosu izlenmesinin ardından Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı tarafından hazırlanan Teşekkür Plaket, Türk Kadınlar Konseyi Başkanı Mübeccel Kafkaslı’ya Vali Yaşar Karadeniz tarafından verildi.

Sergide yaptığı konuşmada kadın kooperatifçiliği ve kadınların üretime sağladıkları katkının önemini vurgulayan Vali Karadeniz “Bugün burada iki güzelliği birlikte yaşıyoruz. Birincisi; kadınlarımızın el emeği göz nuruyla oluşturduğu ürünlerin sergisinde bir aradayız. İkincisi de bu güzel manzaranın, bu güzel ortamın ülkemizin güçlenmesine, milli silah ve savunma sanayinin güçlenmesi amacıyla her türlü katkıyı yapan Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı yararına düzenleniyor olması. Dolayısıyla ben gerçekten burada böyle güzel bir çalışmanın ortaya çıkmasında büyük katkısı olan Mübeccel Kafkaslı Hanımefendiye ve Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfının İzmir Şubesine huzurlarınızda özellikle teşekkür ediyorum. İnşallah burada sergilenen bu güzel ürünlerin internet satış portalını da kısa sürede oluşturup güzel bir pazar oluştururuz. O pazar sayesinde de yapılan ürünler, onlardan istifade etmek isteyen insanlarla buluşmuş olur. Ben tekrar bu gayreti, bu çabayı ve birlikteliği gösterdiğiniz için hepinize şükranlarımı sunuyor, serginin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Vali Yaşar Karadeniz ve Eşi Zehra Karadeniz, sergide yer alan kooperatifler tarafından açılan stantları tek tek gezdi, üretici kadınlarla sohbet etti, ürünler hakkında bilgi aldı.



Besim Dutlulu'nun ilk ziyareti Ferdi Zeyrek'in mezarı oldu

Başkan Zeyrek'in ölümüyle sonuçlanan olayda 3 şüpheli tutuklandı

Manisa Belediyesi Yeni Akit ve Zekeriya Say için harekete geçti!

Bir Lokma Bin Dua: Ferdi Başkanımızın Aziz Hatırasına

Merhum Başkan Zeyrek anısına hayır yapıldı

Başkan Zeyrek’i kurtarmak için zamanla yarışıldı

SARUHANLI’DA JANDARMA TEŞKİLATININ 186. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARI

Havuzlarla ilgili korkutan gerçek

CHP Genel Başkanı Özel, Başkan Zeyrek için düzenlenen mevlide katıldı

Nehir Zeyrek’ten Tepki: ‘O adamı nasıl serbest bırakabiliyorsunuz?’

Yarbay Melih Gülova şehadetinin yıldönümünde Manisa’da anıldı

Başkan Zeyrek'in avukatından yazılı açıklama

Ferdi başkanın ailesine taziye akını devam ediyor

Ferdi Zeyrek'in ölümünde 'bilirkişi raporu' netleşiyor

Özgür Özel'den Ferdi Zeyrek’e Son Veda!..

Ferdi Zeyrek için taziye kabulüne başlandı

Binlerce Manisalı, Ferdi Başkanlarını gözyaşlarıyla uğurladı

Özgür Özel Zeyrek ailesini biran olsun yalnız bırakmadı

Belediye önüne Başkan Zeyrek’e acı veda

Ferdi Zeyrek'in eşi Nurcan Zeyrek ağlattı 16 yaşından beri ellerimiz hiç ayrılmadı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Sanat 28.12.2022 08:54:00 823 0

Tarih: 28.12.2022 08:54 Güncelleme: 28.12.2022 08:54
Haberi Sesli Oku
14.06.2025 17:03:00