SARUHANLI - Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Salihli İlçesine giden Vali Yaşar Karadeniz, Salihli Ticaret ve Sanayi Odası, Salihli Ticaret Borsası ve Salihli Ziraat Odası’nı ziyaret ederek Salihli Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Üyelerinin belirlendiği toplantıya katıldı.

Vali Yaşar Karadeniz, bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere gittiği Salihli İlçesinde Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası ve Ziraat Odasını ziyaret ederek başkan ve üyelerden faaliyetler ile ilçede tarım ve sanayi alanında gerçekleştirilen üretim ve çalışmalara ilişkin bilgi aldı.

İlçede ceviz ve badem üretiminde marka olmak amacıyla başlatılan çalışmaların memnuniyet verici olduğunu ifade eden Vali Yaşar Karadeniz “Tüm sektörlerde olduğu gibi tarımda da üretimimizi artırmak ve gelişmek istiyorsak rekabet edilebilir duruma gelmemiz önemli. Bunu da tarımda yeni bilgi ve tekniklerin kullanılmasıyla sağlayabiliriz. Klasik anlamda çiftçilik yapanlarla dışarıdan ilimize gelerek yatırım yapan tarımsal şirketlerin birlikte faaliyette bulunması tarıma yeni bir ivme ve bakış açısı kazandıracak, tarım sektöründe daha hızlı bir gelişme sağlanacak ayrıca hem mali hem de teknik üretim açısından faydalı olacaktır diye düşünüyorum. Hem ilimizde hem de Salihli İlçemizde diğer sektörlerde olduğu gibi tarımsal üretimde miktar ve çeşitlilik açısından zenginleşmenin ana dinamik noktasının dışarıdan gelen yatırımcılar olduğunu düşünüyorum. Elinizdeki potansiyeli iyi değerlendirmek, onu ürüne dönüştürmek ve tanıtımını yaparak markalaşmasını sağlamak önemli. Ayrıca şunu da belirtmek istiyorum; özellikle iç turizm açısından baktığımızda en etkili tanıtım aracı hizmet verdiğiniz müşterilerinizdir. Onun dışında yapacağınız diğer reklamların etkisi onun ancak yarısı kadar olacaktır. Hizmet verdiğiniz müşteriniz memnun ayrılırsa 4-5 kişiyi daha oraya gönderiyor, onlar da 40 veya 50 kişiyi gönderiyor böylece artarak gidiyor. Salihli zaten Türkiye’nin en bilinen ve tanınan ilçelerinden bir tanesi, ceviz, badem ve kiraz üretimi itibariyle de aynı noktaya gelecektir” dedi.

Vali Karadeniz, Salihli-Kula Jeopark bölgesinin Salihli için önemli bir alan olduğunu belirterek “ Salihli, Türkiye genelinde ki ilçelere bakıldığında büyük ve her alanda üreten bir ilçemiz. Salihli’nin turizm yatırımlarında da önemli bir yer ve aşama kaydedeceğini düşünüyorum. Yerli iş adamlarımızı turizm alanında da yatırım yapmaya davet ediyorum” dedi.

Vali Karadeniz, Salihli OSB Toplantısına Katıldı

Vali Yaşar Karadeniz, Salihli İlçesi ziyaretinde, Salihli Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyetine dahil olacak katılımcıların belirlenmesi amacıyla gerçekleştirilen toplantıya katıldı. Vali Karadeniz, yapılan seçimin ardından Salihli OSB Müteşebbis Heyetine seçilen üyelere görevlerinde başarılar diledi.

 



Pencereden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

'Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim'... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

Kayıp Polonyalı turist ölü olarak bulundu

Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

Kan donduran cinayet

26 yaşındaki genç başından vurulmuş halde bulundu

Akıl almaz cinayet planı Para için önce sahte ilan verdi sonra cinayeti işledi

Trafikte Tartıştığı Kişi Tarafından Bıçaklanan Şahıs Hayatını Kaybetti

Evlat vahşeti! Babasını vurup kaçtı

Birlikte yaşadığı kadını öldürüp kuyuya attı

Berber dükkanına silahlı saldırı: 2 ölü

Ortaklık vaadiyle dolandırıldı üstüne darp edilip ölüm tehditleri aldı

Kayalıklardan düşen şahıs hayatını kaybetti

Yangın dumanından etkilenen yaşlı adam hayatını kaybetti

Karısını tüfekle öldürüp intihar etti

Kan donduran olay: 14 yaşındaki çocuk 4 yaşındaki kuzeninin boğazını keserek öldürdü!

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 25.06.2021 09:05:00 417 0

Tarih: 25.06.2021 09:05

Haberi Sesli Oku