Vali Karadeniz Manisalılardan helallik istedi
Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Sakarya Valisi olarak atanan Manisa Valisi Yaşar Karadeniz bugün saat 14.30'da kente veda edecek. Manisa Valiliğinde düzenlenecek veda programı öncesi Vali Karadeniz bir mesaj yayımlayarak, "Manisa’dan güzel anı ve duygularla ayrılırken herkesten hakkını helal etmesini diliyorum" dedi.
Sakarya Valisi olarak atanan Manisa Valisi Yaşar Karadeniz bugün kente veda ederek yeni görev yerine gidecek. Vali Karadeniz kentten ayrılmadan önce bir veda mesajı yayımlayarak Manisalılardan helallik istedi.
Vali Yaşar Karadeniz'in veda mesajı şöyle: "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleri ile Sakarya Valiliğine atanmam sebebiyle yürütmekte olduğum Manisa Valiliği görevinden bugün itibariyle ayrılıyorum. Üç yılı aşkın süredir Manisa’da valilik yapmak, şahsım ve ailem için büyük bir onur ve mutluluk vesilesi olmuştur. Manisa’da ki görev sürem boyunca Türkiye Cumhuriyeti Devletini temsil etmenin şerefini taşıyarak; adalet, tarafsızlık, sevgi, hoşgörü bilinci ve gayretiyle Manisa’ya Manisalılara hizmet etmeyi hedefledim. Çalışmalarımızı vatandaşlarımızın huzurunu, güveni ve sağlığını ön plana alarak sevgi ve saygı çerçevesinde yürütme prensibi ile hareket ettim. 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' düsturunu benimsedim. Sadece Vali olarak ben değil ildeki kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları ve özel sektör arasında yapılan iş birlikleri ve uyumlu çalışmalarla Manisa’yı daha da kalkındırmak ve her konuda daha yaşanabilir bir şehir haline getirmeye gayret gösterdik. Uygulanan yatırım ve projelerde çok değerli Manisa halkından da her zaman büyük destek gördüm. İçişleri Bakanlığı 16 Ağustos 2023 tarihinde tüm Valilerin atandıkları illerde göreve başlamalarını bildirmiştir. Gönlüm her ilçeyi ayrı ayrı ziyaret etmekten yana idi. Fakat dün Ankara'da Valiler Toplantısına katılmam ve kısa sürede yeni görev yerine gidecek olmam nedeniyle veda ziyaretlerini tamamlama imkanım olmadı. Umarım ileride başka vesilelerle ziyaret imkanım olur. Manisa’da görev yaptığım süre içerisinde çalışmalarımızda bizlerin yanında olan milletvekillerimize, vali yardımcıları ve kaymakamlarımıza, yerel yönetimlerimize, üniversitemize, tüm mesai arkadaşlarıma, sivil toplum kuruluşlarına, oda, borsa ve OSB'lere, muhtarlarımıza, siyasi parti il ve ilçe teşkilatlarına, yerel basın mensuplarımıza ve tüm Manisalı hemşehrilerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çalışan ve üreten şehir Manisa’dan güzel anı ve duygularla ayrılırken herkesten hakkını helal etmesini diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Allaha emanet olunuz."



Trafik kazası: 1 ölü

Yunusemre Belediyesi Esnaf Birimi’nden Bakkallar Odası’na Ziyaret

Tıra çarpan otomobilde 4 kişi yaralandı

Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü suçlulara göz açtırmıyor

Avukatlardan cübbeyle araç tanıtımı yapan galericiye suç duyurusu

“BASININ SORUNLARINI ELBİRLİĞİ İLE ÇÖZECEĞİZ”

KÖPRÜBAŞI’NDA KASIM AYINDA ÇİLEK BEREKETİ

Saruhanlı'da vefat...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a MCBÜ'de ‘Fahri Profesörlük' unvanı

Manisa TSO’dan yapısal reform vurgusu

Minik öğrencilere tasarruf ve tutumluluk eğitimi verildi

Salihli'de Galatasaray Taraftarlar Derneği açıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Türkiye olarak yeni bir eşikteyiz"

ESRA ÖZTÜRK BEN DEĞİL MÜZİK SOUNDUM DEĞİŞTİ

Pembe umut, güçlü dayanışma

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Kamyon şarampole devrildi, sürücü mahsur kaldı

Yanan araç kullanılamaz hale geldi

AŞKLA AKM’NİN YOLUNU TUTTULAR

Metruk binada çıkan yangın korkuttu

Silahla patronuna saldırmıştı, 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 15.08.2023 10:16:00 1087 0
Tarih: 15.08.2023 10:16 Güncelleme: 15.08.2023 10:16
Haberi Sesli Oku