MANİSA - Vali Yaşar Karadeniz, İçişleri Bakanlığı bünyesinde İlimize atanarak göreve yeni başlayan personel ile bir araya geldi.

Şehzadeler Kaymakamlığı Toplantı Salonunda yapılan toplantıya; Vali Yaşar Karadeniz, Vali Yardımcısı Aydın Memük ile göreve yeni başlayan 38 personel katıldı.

Vali Karadeniz, göreve yeni başlayan personeli tebrik ederek; “İlçelere atananları mesleki gelişimleri açısından daha şanslı görüyorum. Çünkü onlar her konu ile tanışacaklar, her konuyu öğrenme şansına sahip olacaklar. İl merkezine atananlar daha spesifik ve kendi görev alanı ile sınırlı kalacaklar. Görevlerinizin içeriğine baktığımızda çok hassas, çok düzgün yürütülmesi gereken görevler. Bu da İçişleri Bakanlığının verdiği ayrı bir kurumsal yapı, ayrı bir kurumsal ciddiyet. O anlamda kendi iş disiplinini içerisinde sürdüren bir bakanlık. Dolayısıyla sizler bu anlamda ülkemizin en önemli kuruluşlarının bulunduğu bir bakanlığın bünyesine atanmış durumdasınız. Hizmet kapsamı çok geniş olunca vatandaşın da bu kuruluşlardan beklentileri yüksek oluyor. Bu beklentileri yerine getirmek de kurumların görevi. Sizler de bu görevi yerine getirmek için istihdam edildiniz. Hepinize hayırlı olsun. Görevlerinizde başarılar diliyorum” dedi.



Trafik kazası: 1 ölü

Yunusemre Belediyesi Esnaf Birimi’nden Bakkallar Odası’na Ziyaret

Tıra çarpan otomobilde 4 kişi yaralandı

Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü suçlulara göz açtırmıyor

Avukatlardan cübbeyle araç tanıtımı yapan galericiye suç duyurusu

“BASININ SORUNLARINI ELBİRLİĞİ İLE ÇÖZECEĞİZ”

KÖPRÜBAŞI’NDA KASIM AYINDA ÇİLEK BEREKETİ

Saruhanlı'da vefat...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a MCBÜ'de ‘Fahri Profesörlük' unvanı

Manisa TSO’dan yapısal reform vurgusu

Minik öğrencilere tasarruf ve tutumluluk eğitimi verildi

Salihli'de Galatasaray Taraftarlar Derneği açıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Türkiye olarak yeni bir eşikteyiz"

ESRA ÖZTÜRK BEN DEĞİL MÜZİK SOUNDUM DEĞİŞTİ

Pembe umut, güçlü dayanışma

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Kamyon şarampole devrildi, sürücü mahsur kaldı

Yanan araç kullanılamaz hale geldi

AŞKLA AKM’NİN YOLUNU TUTTULAR

Metruk binada çıkan yangın korkuttu

Silahla patronuna saldırmıştı, 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 26.11.2022 09:40:00 899 0
Tarih: 26.11.2022 09:40 Güncelleme: 26.11.2022 09:40
Haberi Sesli Oku