Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin ile birlikte PTT 1. Lig`de pazar günü deplasmanda Boluspor ile karşılaşacak olan Manisasporlu futbolcuları ziyaret ederek moral verdi.

Vali Savaş, İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin ile takımın Tarık Almış Spor Tesisleri`ndeki antrenmanı öncesinde, kulüp başkanı Emre Hasgör, kulüp yönetim kurulu üyeleri, teknik direktör Kemal Özdeş ve futbolcular ile bir araya geldi.

Futbolculara baklava ikram eden vali Savaş, Manisaspor`un geçen yıl Süper Lig`in kapısından döndüğünü belirterek, "Bu sezon doğrudan ya da play-off oynayarak Süper Lig`e çıkacağımıza inanıyorum. İnşallah, Manisaspor Yönetim Kurulu`nun, teknik heyetinin ve futbolcularının bu çabaları bizi ulaşmamız gereken noktalara ulaştıracaktır" dedi.

Kulüp Başkanı Emre Hasgör de Vali Savaş`ın Manisaspor`a destek olmak için büyük çabalar içinde olduğunu bildiklerini ifade ederek, "Kendisine teşekkür ediyorum. Verdiği desteği karşılıksız bırakmayacağız. Manisaspor`un bu sezon doğrudan Süper Lig`e çıkacağına inanıyorum" diye konuştu.

Başkan Emre Hasgör ve yönetim kurulu ile birlikte Tarık Almış Spor Tesisleri’ni gezen Vali Savaş, ardından takımın antrenmanını da izledi.



Trafik kazası: 1 ölü

Yunusemre Belediyesi Esnaf Birimi’nden Bakkallar Odası’na Ziyaret

Tıra çarpan otomobilde 4 kişi yaralandı

Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü suçlulara göz açtırmıyor

Avukatlardan cübbeyle araç tanıtımı yapan galericiye suç duyurusu

“BASININ SORUNLARINI ELBİRLİĞİ İLE ÇÖZECEĞİZ”

KÖPRÜBAŞI’NDA KASIM AYINDA ÇİLEK BEREKETİ

Saruhanlı'da vefat...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a MCBÜ'de ‘Fahri Profesörlük' unvanı

Manisa TSO’dan yapısal reform vurgusu

Minik öğrencilere tasarruf ve tutumluluk eğitimi verildi

Salihli'de Galatasaray Taraftarlar Derneği açıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Türkiye olarak yeni bir eşikteyiz"

ESRA ÖZTÜRK BEN DEĞİL MÜZİK SOUNDUM DEĞİŞTİ

Pembe umut, güçlü dayanışma

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Kamyon şarampole devrildi, sürücü mahsur kaldı

Yanan araç kullanılamaz hale geldi

AŞKLA AKM’NİN YOLUNU TUTTULAR

Metruk binada çıkan yangın korkuttu

Silahla patronuna saldırmıştı, 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 21.11.2013 17:12:50 533 0
Tarih: 21.11.2013 17:12 Güncelleme: 21.11.2013 17:12
Haberi Sesli Oku