HABER MERKEZİ - Adana’nın Kozan ilçesinde kız kardeşinin düğünü için yıllık iznini geçirmek için memleketine gelen uzman çavuş, 15 gün önce evlenen kız kardeşini ve kız kardeşinin erkek arkadaşını beylik tabancası ile öldürdü.

Edinilen bilgiye göre olay Tufanpaşa Mahallesi Saimbeyli Caddesi üzerinde gece yarısı meydana geldi.
Şırnak’ta görevli Jandarma Uzman Çavuş Süleyman Ş. (24) 15 gün önce kız kardeşi Eda Şahin’in(18) düğünü için yıllık iznini geçirmek geldiği memleketinde rapor alarak iznini uzattı.

Gece geç saatlerde kız kardeşini evinden alarak otomobili ile gezmeye çıktılar. Kız kardeşinin erkek arkadaşı Yusuf Yaşar’ın(22) da gelmesini isteyen ağabey Süleyman Ş.otomobilde bir süre konuştuktan sonra tartışma çıktı. İddiaya göre vurulacağını anlayan Yusuf Yaşar otomobilden inerek yaya olarak kaçmaya başladı.

Otomobili ile takip eden ağabey Süleyman Ş.yanında taşıdığı tabanca ile ateş etmeye başladı. Görgü tanıklarının ifadelerine göre 4-5 el ateş edildiği öğrenilen olayda Yusuf Yaşar kanlar içinde yere yığıldı. O olay yerinden birkaç yüz metre ileride Leylak sokak üzerinde otomobili durdurarak kız kardeşi Eda Şahin’e de 3-4 el ateş etti.

Eda Şahin olay yerinde hayatını kaybederken diğer yaralı Yusuf Yaşar olay yerine çağırılan ambulans ile Kozan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Olayın olduğu her iki yerde de polis uzun namlulu silahlarla çevre güvenliği alırken ceset Cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından hastane morguna kondu. Ağır yaralı olarak hastaneye getirilen Yusuf Yaşar ise tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaşar’ın cesedi de morga kondu. 

Cinayet zanlısı Uzman Çavuş Süleyman Ş. ise olaydan hemen sonra Kozan İlçe Emniyet müdürlüğüne giderek nöbet tutan polise; “Ben cinayet işledim işte silahım” diyerek teslim olduğu öğrenildi.
Kozan Devlet hastanesi morguna konan cesetler Cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından Adana Adli tıp kurumuna gönderildi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.



Sarıgöl CHP Kongresi yapıldı

Boş tarlada erkek cesedi mahalleyi karıştırdı!

Deniz Kuvvetleri'ne FETÖ operasyonu! Çok sayıda isim gözaltında...

Turgutlu'da 32 yaşındaki genç silahla hayatına son verdi

Manisa’da kamyonetin çarptığı bisikletli öldü

Evinin bahçesinde ağaç kesmeye çalışan adam feci şekilde can verdi

Yıldırım düşen 50 yaşındaki ağaç ortadan ikiye bölündü

İzmir’de hareketli anlar: Rehine operasyonu

O saldırganının ifadesi ortaya çıktı: Fuarı kana bulayacaktı

Damadın eniştesinden ilginç düğün hediyesi

METUNATION takımı TEKNOFEST’te Türkiye 1’incisi oldu

Kask ve kaldırım denetiminde 1,7 milyon lira ceza

Manisa’da öğrencilere kadına yönelik şiddetle mücadele eğitimi

Son ankette büyük sürpriz! Tahminler altüst oldu...

Saruhanlı'da vefat...

Dün toprağa verilen şehidin adı, bugün doğan oğluna verildi

Emekli ve asgari ücretlilerin zam oranı şimdiden sızdırıldı. "Çıkar bakayım cep telefonunu" diyenler şoke olacak

Manisa şehidini gözyaşlarıyla uğurladı

Samet Çini Gözyaşları arasında toprağa verildi

Muharrem Ekici’nin Adı Gençlik Merkezine verilecek

Sarıgöl'de Sultani üzüm yarışması

Şehit Uzman Çavuş Yeşil’in Salihli’deki baba ocağında helallik alındı

Dönerci bir aylık kazancını Gazze’ye bağışladı

Belediyeye bağlı çarşıda kripto madenciliği iddiası

Saruhanlı da toplu ulaşıma 3 araç daha...

Gazzeliler için yola çıkan Milletvekili Ün; "Biz, Kudüs’ü miras sayan bir milletin çocuklarıyız"

Saruhanlı 18. Altın Üzüm festivaline hazırlanıyor

Saruhanlı’da Kurtuluş Coşkusu meydanları sardı

Alaşehir’de kurtuluş coşkusu açılışlar ve konserle taçlanıyor

Zincir marketlerdeki kırtasiye ürünleriyle ilgili skandal iddia!

Belediye, Kandilde helva dağıttı

Başkan Balaban'dan İstanbul'a kayyum atanmasına tepki

Başkan Aras: "Saldırının İngiltere bağlantılı olduğunu öğrendik"

Vali Akbıyık'tan Başkan Aras'a destek ziyareti: "Saldırganlar en kısa sürede yakalanacak"

Salihli'de adli yıl törenle açıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Asayiş 13.10.2014 08:57:11 1485 0

Tarih: 13.10.2014 08:57 Güncelleme: 13.10.2014 08:57
Haberi Sesli Oku
17.09.2025 08:47:00