Tarih: 07.09.2017 18:38

ÜRETİCİYE BEKLEYİN ÇAĞRISI

Facebook Twitter Linked-in

SARUHANLI - Ak Parti Manisa Milletvekili Recai Berber sabah kahvaltısında buluştuğu Saruhanlılı üzüm üreticilerinin yüreğine su serpti.

Berber, geçen yıl yaşanan Rusya krizinden dolayı mağdur olan üreticilerin bu yıl Rusya ile yapılan anlaşmalar neticesinde önceki senelerde yapılan ihracat rakamlarının da aşılacağına inandığını kaydederek, bu yıl Rusya´ya 110 bin ton kuru üzüm ihracatı olacağını tahmin ettiğini söyledi.

Recai Berber önümüzdeki günlerde gerek sofralık üzüm gerekse kuru üzüm fiyatlarının giderek artacağını ve üreticilerimizin mağdur edilmemesi noktasında Hükümetin de gerekli çalışmaları yapacağını bildirdi.

TARIM BAKANI İLE GÖRÜŞECEK!

Ak Parti Manisa Milletvekili Recai Berber önümüzdeki günlerde Üzüm üreticilerinin sorunlarını ve Üzüm satış fiyatları konusunda Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ile görüşeceğini ve Üzüm üreticisine bu görüşmeden müjdeli haber vereceğiz inşallah dedi.

Milletvekili Recai Berber´in ziyaretine Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı ve Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Gökmen´de eşlik etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —