HABER MERKEZİ - Demet Akalın, Bülent Ersoy, Hadise, Yıldız Tilbe ve Petek Dinçöz gibi ünlü isimlerin menajeri Haluk Şentürk’e eski asistanı dava açtı.

 Sigortasız çalıştırıldığı ve tazminatını alamadığı gerekçesiyle dava açan Murat İşcan, ünlü menajerin kendisine mobbing uyguladığını iddia etti.

Ünlü isimlerin menajeri Haluk Şentürk’e asistanı Murat İşcan, sigortasız çalıştırıldığı ve tazminatını alamadığı ve iş sürecinde çalışmasını zorlaştıracak hareketlere maruz kaldığı gerekçesiyle dava açtı. İstanbul 10. İş Mahkemesi’nde görülen dava ertelenirken, şikayetçi Murat İşcan Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı önünde avukatı Devrim Alparslan ile açıklama yaptı.

Avukat Devrim Alparslan menajer Haluk Şentürk’e, iş yerinde uygulanan bir mobbing ile ilgili tazminat davası açtıklarını belirtti.

“ERKEĞİN ERKEĞE YAPTIĞI MOBBİNG BİRAZ KOMİK OLABİLİR”
Şentürk hakkında şikayetçi olan Murat İşcan, yaklaşık 6 sene yanında çalıştığını ve sonunda mobbing ile karşılaştığını iddia etti. İşcan, “Erkeğin erkeğe yaptığı mobbing biraz komik olabilir ama maalesef bu piyasa bazı yanlış kişilerin elinde ve bu insanlar da yanlış yönlendiriliyor. İnşallah bu dava bir örnek teşkil eder. Benim gibi düşünen arkadaşlarımı bu yola davet ediyorum. Hiçbir şeyden korkmalarına gerek yok, onlar bizden korksun” dedi.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın’ın 5 yıl birebir asistanlığını yaptığını söyleyen İşcan, Akalın’ın da durumdan haberdar olduğunu öne sürdü. İşcan daha önce başından bir Kıbrıs olayı geçtiğini kaydederken, “Demet Akalın her zamanki gibi yine bize sahip çıkmadı. Haluk Şentürk’ü herkes tanır, bilen bilir. Bu kez hakkımı yasal yollarla arayacağım’’ diye konuştu.

“Müzik piyasasında basamakları atlamak için Şentürk gibi adamlara mecbur kalıyorsunuz” diyen İşcan, “Bu sektörde bu tip insanların amaçları ve beklentileri farklı sizden. Beklentilerini karşılayamayınca böyle benim gibi yüzüstü kalıyorsunuz. İşten ayrıldıktan sonra birçok tehdit mesajı aldım. Ailem tehdit edildi. Biz de avukatımla beraber artık buna bir dur demek istedik’’ ifadelerini kullandı.
İşcan, daha sonra avukatıyla birlikte adliyeden ayrıldı.



Saruhanlı'da vefat...

MANİSA DEMİRCİ’DE FERDİ ZEYREK VE GÜLŞAH DURBAY İÇİN GEVREK DAĞITTI

GÜLŞAH DURBAY İÇİN DÜZENLENEN TAZİYE PROGRAMI DUALARLA TAMAMLANDI

Kafa kafaya çarpışan araçlar çıkan yangında küle döndü

Yerli Malı Haftası'na Togg damgası

Kayıp muhtarın cesedi varilde çıktı

SARUHANLI’DA VEFAT…

SARUHANLI’DA 2025 YILI İLÇE İDARE ŞUBE BAŞKANLARI TOPLANTISI YAPILDI

Yangın felaketi

Çınaroba ikinci yarıda açıldı: 3-1

Edirne Deplasmanın Galibi Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı

Paşaköy namağlup yola devam

Develispor'dan beş yıldızlı galibiyet

Saruhanlı Devlet Hastanesinde bugün görev yapacak doktorlar

polisi yaralayan motosiklet sürücüsü tutuklandı

Kiralık evde 82 düzensiz göçmen yakalandı

Yeni yıl öncesi 6 ton sahte alkol ele geçirildi

Halk eğitim merkezleri istihdama katkı sağlıyor

Koldereli çocuklarından Başkan Durbay’a duygusal veda!

Genel Başkan Özel, Durbay ailesiyle beraber taziyeleri kabul etti

Manisa’da eğitim camiasının acı günü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 6.11.2014 08:40:17 17053 0
Tarih: 06.11.2014 08:40 Güncelleme: 06.11.2014 08:40
Haberi Sesli Oku