Gündoğan beldesinde oturan Dohmen’in evine 3 kez hırsız girdi. Dohmen, evindeki oturma gurubuna varana kadar çalan hırsızın yardım eli uzattığı ve yıllardır aynı mahallede oturan komşusu 48 yaşındaki Yaşar A.’nın olduğunu öğrenince şok oldu.

Jandarmaya giden Dohmen komşusu ile yüzleşti. Komşusu Yaşar A. Dohmen’e evindeki eşyaları kendisinin çaldığını itiraf etti. 1 ayda 3 kez evi soyulan ve evinde bulunan eşyaların nerdeyse tamamını çalan komşu jandarmanın titiz araştırmaları sonucu kıs kıvrak yakalandı.

Hırsız komşu Dohmen’in evinden; koltuk takımı, müzik seti, sinema sistemi, iki televizyon, tüp, set üstü ocak, vcd, dvd, inşaat malzemeleri, tabak, bardak, fincan takımı, altın telefon, dizüstü bilgisayar, yastık ve buna benzer birçok eşya çaldı.

Dohmen jandarma ekiplerine verdiği ifadenin ardından ekipleri ile birlikte Yaşar A.’nın evine gitti. Komşusunun evde gördüğü manzara karşısında şaşkına dönen manken Dohmen ne yapacağını şaşırdı.

Bütün eşyalarını komşusu Yaşar A.’nın evinde bulan Dohmen Yaşar A’dan şikayetçi oldu. Piknik tüpüne varana kadar bütün eşyaları kendi evine kuran Yaşar A. jandarma tarafından tutuklandı.

EVDEN BİR KAMYON ÇALINTI EŞYA ÇIKTI

Güdoğan köy içinde 1 oda 1 salon olan taş evde oturan Yaşar A.’nın evinde bir kamyon dolusu eşya çıktı. Çoğunluk ise manken Dohmen’in eşyaları olduğu öğrenilen malzemeler belediyenin gönderdiği kamyonete yüklendi. 3 işçinin kamyonete yüklediği eşyalar daha sonra Gündoğan jandarma karakoluna götürülerek tutanak ile Dohmen’e teslim edildi.

20 YILLIK KOMŞUM HIRSIZ ÇIKTI.

Ünlü manken Bilun Dohmen evini soyan hırsızın 20 yıllık komşusu olduğunu belirterek “benim evim 3 kez girildi. 1 ay içerisinde 3 kez evim soyuldu. Bana kalırsa 5 kez girmiş benim evime üçünü söylüyor ikisini inkar ediyor. Birde eşyaları ellerimle taşıdım diyor bu eşyalar elle taşınacak eşyalar değil. 500 metrekarelik evimin içindeki bütün eşyaların tamamını almış. Beni ençok üzen ise ben 20 yıldır burada oturuyorum. 20 yıldır bu insanlar bizim komşumuz”ifadelerini kullandı.

YARDIM ELİ UZATMIŞTIM

Aynı mahallede oturduklarını ve bir çok kez maddi olarak yardım ettiğini söyleyen Dohmen “kendisi zor durumda olduğu için ben bir gönüllü olarak, vicdan sahibi olarak çocuğuna okul malzemeleri alması için bir çok kez yardımda bulundum. Şu anda vicdan azabı duyuyorum. Kendisine evine ailesine her zaman erzak yardımı yapardık maddi durumu yok diye. Komşu olarak zor durumdalar diye yardım etti. Hiç bir şeylerini eksik etmedik. Beni de çok iyi tanırlardı. Ben onlara hep ablalık yaptım. Benim 20 yıllık komşumun hırsız çıkması beni çok üzdü.

Bir kamyon eşya çalmış benim evimden Gündoğan belediyesi kamyonet gönderdi eşyaları aldık. Jandarma ekipleri ise konunun üstünde durarak kısa sürede hırsızı yakaladı. Her şeyi teslim alacağım birazdan teslim tutanağı tutuluyor. Gereken işlemler yapılıyor. Ama vicdanen rahatsızım bu eşyaları benden çalmayıp isteseydi. Namusum ve şerefim üzerine yemin ediyorum ki kendisine bu eşyaları verirdim. Beni en çok üzen ise evimi soyan 20 yıllık komşum olması”dedi.

Öte yanda Jandarma ekiplerinin yaptığı titiz çalışma sonucunda Y.A’nın Gündoğan mahallesinde birçok evi soyduğu da ortaya çıktı. Jandarma ekipleri tutukladığı Y.A’ya yaptıkları sorgunun ardından Bodrum Adliyesine sevk edileceği öğrenildi.



Yaşlı çift evlerinde ölü bulundu: Katil, kadının oğlu çıktı

Feci kaza; Eğlence mekanından çıkan genç feci şekilde hayatını kaybetti

Paşaköy FK'da Mutlu Çamlıyer dönemi

Yıldızspor 45 FK Yaz Okulu'nda ikinci dönem başlıyor

Bıçaklı dehşet! Yaralılar var

Vahşice katledilip valize konulmuştu: Genç kızın bilinmeyenlerini açıkladı

Kaçak içki operasyonunda 1 tonun üzerinde etil alkol ele geçirildi

Alaşehir'de kaçak tütün operasyonu

Manisa’da YKS mobil tercih danışma noktaları kuruldu

Manisa'da 5 binin üzerinde sentetik ecza hapı ele geçirildi

Gençlik Meclisi kuruluyor

Salihli’nin tarihi mahallesinde eller yağmur için semaya açıldı

Manisa’da zeytin bahçesinde asırlık top mermisi bulundu

Gözaltına alınan doktor serbest bırakıldı

Bisikletçiler orman yangınlarına dikkat çekmek için pedalladı

Otobüs şoförleri arasında yol kenarında bıçaklı kavga: 1 yaralı

Bisikletçiler orman yangınlarına dikkat çekmek için pedalladı

Lambayı boşa yakana okkalı tarife. Elektrikte büyük kazık

Kaddafi'nin eski danışmanı Bodrum'da isyan etti: "İskelemi yıktılar, personelimi darp ettiler"

Merhum Başkan Ferdi Zeyrek vefatının 52. gününde dualarla anıldı

Soma'da gençlerin isteği yerine geldi

Ormanlara giriş yasağını delenlere ağır yaptırım

Kalp krizi geçirip hayatını kaybeden polis memuru için tören düzenlendi

Sarıgöl'de orman yangınlarına karşı tedbirler devam ediyor

Orman yangınında yaralanan Kader Dereli'nin tedavisi yoğun bakımda sürüyor

Müdür Öztürk dualarla görevine veda etti

Denizlili orman şehitleri son yolculuklarına uğurlandı

Kaymakam Güldoğan, Salihli basınını unutmadı

Başkan Balaban'ın acı günü

Üç günlük damat kumar borcu yüzünden takılarla birlikte kayboldu

Hayrunnisa Gül'ün çantası, İngiltere kralıyla sohbeti gölgede bıraktı

Bakan Memişoğlu açıkladı: 10 milyon kişinin ölçümü yapıldı, yüzde 70'i fazla kilolu

Elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüne ilişkin davada sanık sayısı arttı

Saruhanlı'da 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü

Kula’da 15 Temmuz Şehitleri dualarla anıldı

Manisa'da 15 Temmuz şehitleri dualarla anıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
4.09.2013 12:25:06 1173 0

Tarih: 04.09.2013 12:25 Güncelleme: 04.09.2013 12:25
Haberi Sesli Oku
2.08.2025 13:05:00