SARUHANLI - Tarım Gazetecileri ve Yazarları Derneğimizin (TAGYAD), Uluslararası Tarım Gazetecileri Federasyonu (IFAJ) ile birlikte 22 - 26 Kasım 2021 tarihlerinde Antalya'da düzenlediği Basın Turu başarıyla sona ermiş bulunuyor. Growtech Uluslararası Sera, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Ekipmanları Fuarı'nın destekleriyle gerçekleşen TAGYAD - IFAJ Basın Turu 16 ülkeden 23 tarım gazetecisinin katılımıyla iki tam gün süren yoğun bir programa sahne oldu. 
 
Tohumculuktan çiçekçiliğe, tarımsal mekanizasyon ve seracılıktan, meyve ve sebze ihracatına kadar farklı konularda yapılan toplantı ve sunumları büyük bir ilgiyle izleyen yabancı gazeteci dostlarımız böylece gerek Türk tarım ve gıda sektörü gerekse Antalya'nın tarımsal potansiyeli hakkında geniş bilgi edindiler.
 
TAGYAD'ın, IFAJ ile birlikte son altı yıl içinde düzenlemiş olduğu 5'inci uluslararası organizasyonun gerçekleşmesinde katkı sahibi olan diğer kurum ve kuruluşlar; Tarım ve Orman Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü (TAGEM), Türk Tarım Alet ve Makina İmalatçıları Birliği (TARMAKBİR), Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümü, Türkiye Arı Yetiştiricileri Merkez Birliği (TAB), Antalya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Batı Akdeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsü (BATEM), Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA), Antalya Ticaret Borsası, Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB), Antalya Teknokent AŞ, Türkiye Tohum Sanayicileri ve Üreticileri Birliği (TSÜAB), TARİŞ Pamuk Birliği, TARİŞ Üzüm Birliği, Yüksel Tohum AŞ, Osman Akça Tarım Ürünleri AŞ ve Alhatoğlu Zeytinyağları'na teşekkürlerimizi sunuyoruz.


Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 29.11.2021 00:47:00 838 0

Tarih: 29.11.2021 00:47
Haberi Sesli Oku
3.05.2025 11:04:00