SARUHANLI - Saruhanlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 2015-2016 Eğitim-Öğretim sezonunda öğrencilerin kullanacak olduğu okul kitaplarının dağıtımının devam ettiği bildirildi.

Saruhanlı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Işık Kardelen Gazetesi Muhabirine yaptığı açıklamada, İlçede 5 lise 21 ortaokul ve 26 ilkokulda eğitim görecek öğrencilere sene başında ücretsiz verilmek üzere ders kitapları dağıtım işini üstlenen firma tarafından okul yönetimlerine teslim edilmeye başlandığını söyledi.

İlçe Milli eğitim Müdürü Işık, "Ders kitapları tüm öğrencilerimize okullarımızın açıldığı ilk gün olan 28 Eylül´de poşetli halde kendilerine teslim edilecektir." dedi.

Işık, Bu arada tüm okullarımızda etkileşimli tahta ?akıllı tahta? alt yapı çalışmalarının da devam ettiğini belirten Işık, elektrik tesisat işlerinden sonra akıllı tahta montajlarının yapılacağı, ardından da tablet bilgisayarların öğrencilere dağıtımlarının belki bu eğitim-öğretim yılı içinde liselerden başlayacağını söyledi.



Başkan Cıllı’dan yatırım açıklaması

Bayan Voleybolcular Gülşah Durbay anısına Turnuvada mücadele etti

Saruhanlı'da vefat..

Görülmez kaza!..

Başkan Taşkıncan Güven Tazeledi

Saruhanlı'da vefat...

Dikkatsizlik kazayı beraberinde getirdi: 2 yaralı

Saruhanlı Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda Arif Bilek güven tazeledi

Kırkağaç’a sosyal belediyecilik atağı

Elektrikli bisikletle çekici çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Esnafın desteğiyle kuruldu, 14 bin seansa ulaştı

Spil'in zirvesinde Türk Bayrağı açtılar

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

S&G Parfüm Kozmetik işletmesi Yeni yerinde törenle hizmete girdi

İşten çıktı, evine varamadan karanlık bir yolda can verdi

Boşanma aşamasındaki karısını sokak ortasında öldürdü

Saruhanlı’da Vefat…

Memurları taşıyan servis kazasında acı haber geldi

Saruhanlı'da vefat...

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 28.08.2015 16:41:40 578 0
Tarih: 28.08.2015 16:41 Güncelleme: 28.08.2015 16:41
Haberi Sesli Oku