Anahtar Kelimeler: 0

“TÜRKÜ ANA” HASTANEYE KALDIRILDI

 

MANİSA - İzmir’de yaşayan “Rasime Recai Şeyhoğlu Kütüphaneler Zinciri”nin sahibi “Türkü ana” lakabıyla tanınan 82 yaşındaki Rasime Şeyoğlu rahatsızlanarak Manisa’da Özel bir hastaneye kaldırıldı.

 

Şeyhoğlu’nun Saruhanlı ilçesinde öğretmenlik yapan oğlu Recai Şeyhoğlu, yaptığı açıklamada annesinin geçen hafta gerçekleştirdiği Gürcistan gezisi sonrası rahatsızlandığını belirtti.

 

Görme duyusundaki azalma nedeniyle Manisa’da Özel bir hastaneye kaldırılan annesine anjiyo yapıldığını ifade eden Şeyhoğlu, şu bilgileri verdi;

 

“Annemin şahdamarında yüzde 80 tıkanıklık ve kalbi besleyen 3 damarda iş görmezlik tespit edildi. Hastanede yapılan lokal anestezi ile şah damarındaki tıkanıklık giderildi. Bir ay sonrada kalbinden ameliyat olacak. Sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz. Birkaç gün daha hastanede tedavisi sürecek.”

 

Yazar Muzaffer İzgü’nün “Kütüphaneciler İmparatoriçesi” diye adlandırdığı, çevresinde “Türkü ana” lakabıyla da tanınan Rasime Şeyhoğlu’nun geçen hafta oğlu Recai Şeyhoğlu ile birlikte Gürcistan’ın Başkenti Tiflis’e gittiği ve burada kentin tarihi ve turistik yerleri ile kütüphanelerini gezdiği öğrenildi.

 

Bugüne kadar İzmir, Manisa, Balıkesir, Bolu ve Tokat’ın köylerinde 31 adet kütüphane açan Rasime Şeyhoğlu’nun 32. kütüphanesini de önümüzdeki günlerde Aliağa’nın Hacıömerli köyünde açma hazırlığı içinde olduğu belirtti.

 

Muammer Kökcüoğlu



Trafik kazası: 1 ölü

Yunusemre Belediyesi Esnaf Birimi’nden Bakkallar Odası’na Ziyaret

Tıra çarpan otomobilde 4 kişi yaralandı

Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü suçlulara göz açtırmıyor

Avukatlardan cübbeyle araç tanıtımı yapan galericiye suç duyurusu

“BASININ SORUNLARINI ELBİRLİĞİ İLE ÇÖZECEĞİZ”

KÖPRÜBAŞI’NDA KASIM AYINDA ÇİLEK BEREKETİ

Saruhanlı'da vefat...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a MCBÜ'de ‘Fahri Profesörlük' unvanı

Manisa TSO’dan yapısal reform vurgusu

Minik öğrencilere tasarruf ve tutumluluk eğitimi verildi

Salihli'de Galatasaray Taraftarlar Derneği açıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Türkiye olarak yeni bir eşikteyiz"

ESRA ÖZTÜRK BEN DEĞİL MÜZİK SOUNDUM DEĞİŞTİ

Pembe umut, güçlü dayanışma

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Kamyon şarampole devrildi, sürücü mahsur kaldı

Yanan araç kullanılamaz hale geldi

AŞKLA AKM’NİN YOLUNU TUTTULAR

Metruk binada çıkan yangın korkuttu

Silahla patronuna saldırmıştı, 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Saglik 15.06.2012 18:13:24 606 0
Tarih: 15.06.2012 18:13 Güncelleme: 15.06.2012 18:13
Haberi Sesli Oku