MANİSA - MANİSA Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehzadeler ilçesinde yapımı tamamlanan Türkiye´nin en büyük tam otomasyonlu otoparkı törenle hizmete açıldı. 560 araç kapasitesiyle Türkiye´nin en büyük otoparkı olan ve 29 milyon liraya mal olan dev projenin açılışında konuşan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 11 kattan oluşan otoparkın 3 katının yüksekliği 2 metre olan SUV tipi araçlara, 9 katının da binek araçlara yönelik son teknolojiye sahip olarak tasarlandığını söyledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Manisa´ya kazandırılan Türkiye´nin en büyük araç kapasiteli tam otomasyonlu otoparkı, görkemli bir törenle hizmete açıldı. Şehzadeler ilçesi Eski Subay Lojmanları yerine inşa edilen ve Manisalılarda büyük heyecan uyandıran dev projenin açılış törenine Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Tugay Komutanı Tuğgeneral Yavuz Ekrem Arslan, Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş, Kırşehir Kaman Belediye Başkanı Erhan Talu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Genel Sekreter Yardımcıları Yılmaz Gençoğlu, Fuat Uzun, Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları Mahmut Bilgen, Şehnaz Başaran, Erdal Nohutçu, Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, daire başkanları, MHP İl Başkanı Tanju Balatlı, Ülkü Ocakları İl Başkanı Murat Yörük, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Adnan Erbil, Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap, Ziraat Odası Başkanı Mustafa Kaçire, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Otopark sorun olmaktan çıkıyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Mehteri konseriyle renklenen açılış töreni, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başladı. Ardından törenin açılış konuşmasını yapmak üzere Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün kürsüye davet edildi. Manisa´nın sorunlarını çözmek, çözüm üreten projeler kazandırmak ve şehrimizin kanayan yaralarını sarma işlerinin kendileri için artık rutin bir iş haline geldiğini belirten Başkan Ergün, ?Otopark sorunu da, şehrimizin önemli sorunlarından bir tanesi. Bunu göz önünde bulundurarak öncelikle Bülent Koşmaz Otoparkı´nı 435 araç kapasitesiyle şehrimize kazandırdık. Ardından Yarhasanlar Camii Yer altı Otoparkı ile Kültür Sitesi yeraltı otoparklarını yenileyerek toplamda 300 araçlık otoparkı daha vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Turgutlu´da Cumartesi günleri Pazar olması nedeniyle hareketlenen ancak haftanın diğer 6 günü atıl kalan bölgede güzel bir meydan ve yeraltı otoparkı projesini hayata geçirdik. MASKİ ve Oda Dernekler Binası´nın yer aldığı ikiz kuleler projemizin altına yaptığımız 120 araç kapasiteli otoparkımız da bu hafta içerisinde araç kabulüne başlamış olacaktır. Bu otoparka abonelik işlemleri için başvuru alımlarımız da halen devam ediyor? dedi.



Saruhanlı'da Vefat...

Feci kazada karı-koca vefat etti

Manisalı çiftin piknik keyfi faciayla bitti

Saruhanlı'da Vefat...

Büyükşehir’den Engelli Yurttaşa Destek

Turgutlu'da yanan çiftlik evinden ceset çıktı: 3 gözaltı

Yaşlı çift evlerinde ölü bulundu: Katil, kadının oğlu çıktı

Feci kaza; Eğlence mekanından çıkan genç feci şekilde hayatını kaybetti

Paşaköy FK'da Mutlu Çamlıyer dönemi

Yıldızspor 45 FK Yaz Okulu'nda ikinci dönem başlıyor

Bıçaklı dehşet! Yaralılar var

Vahşice katledilip valize konulmuştu: Genç kızın bilinmeyenlerini açıkladı

Kaçak içki operasyonunda 1 tonun üzerinde etil alkol ele geçirildi

Alaşehir'de kaçak tütün operasyonu

Manisa’da YKS mobil tercih danışma noktaları kuruldu

Manisa'da 5 binin üzerinde sentetik ecza hapı ele geçirildi

Bisikletçiler orman yangınlarına dikkat çekmek için pedalladı

Lambayı boşa yakana okkalı tarife. Elektrikte büyük kazık

Kaddafi'nin eski danışmanı Bodrum'da isyan etti: "İskelemi yıktılar, personelimi darp ettiler"

Merhum Başkan Ferdi Zeyrek vefatının 52. gününde dualarla anıldı

Soma'da gençlerin isteği yerine geldi

Ormanlara giriş yasağını delenlere ağır yaptırım

Kalp krizi geçirip hayatını kaybeden polis memuru için tören düzenlendi

Sarıgöl'de orman yangınlarına karşı tedbirler devam ediyor

Orman yangınında yaralanan Kader Dereli'nin tedavisi yoğun bakımda sürüyor

Müdür Öztürk dualarla görevine veda etti

Denizlili orman şehitleri son yolculuklarına uğurlandı

Kaymakam Güldoğan, Salihli basınını unutmadı

Başkan Balaban'ın acı günü

Üç günlük damat kumar borcu yüzünden takılarla birlikte kayboldu

Hayrunnisa Gül'ün çantası, İngiltere kralıyla sohbeti gölgede bıraktı

Bakan Memişoğlu açıkladı: 10 milyon kişinin ölçümü yapıldı, yüzde 70'i fazla kilolu

Elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüne ilişkin davada sanık sayısı arttı

Saruhanlı'da 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü

Kula’da 15 Temmuz Şehitleri dualarla anıldı

Manisa'da 15 Temmuz şehitleri dualarla anıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 2.06.2016 09:44:39 492 0

Tarih: 02.06.2016 09:44 Güncelleme: 02.06.2016 09:44
Haberi Sesli Oku
3.08.2025 10:13:00